Απίστευτο κι όμως αληθινό! 4+1 πράγματα που θα συμβούν στο σώμα σου αν έχεις καιρό να κάνεις μπάνιο!

Εσύ το ήξερες;

Απίστευτο κι όμως αληθινό! 4+1 πράγματα που θα συμβούν στο σώμα σου αν έχεις καιρό να κάνεις μπάνιο!

H καθημερινή φροντίδα και υγιεινή του σώματος, είναι απαραίτητη- γιατί τα ανεπιθύμητα συμπτώματα που παραμονεύουν από τον μην επαρκή και σωστό καθαρισμό είναι πολλά.

1.Μυρωδιά Διαβάστε παρακάτω...

Είναι προφανές ότι η δυσοσμία θα είναι έντονη- ενώ ο ιδρώματος ή οι ρύποι κατά την διάρκεια της ημέρες συσσωρεύονται και το δέρμα αποκτά μια "ξινή" οσμή.

Δείτε ακόμη: "Νιώθω μούδιασμα εξωτερικά της ευαίσθητης περιοχής! Είναι ανησυχητικό;" Ο γυναικολόγος του Youweekly.gr απαντά...

2. Ακμή

Το πρόσωπο, είναι μέσα σε αυτή την λίστα- αφού το σμήγμα θα είναι πάρα πολύ και τα σπυράκια δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους.

3. Βακτήρια και μύκητες

Ακόμη και αν προσέχουμε πολύ τα βακτήρια και οι μύκητες είναι στο σώμα μας- κάτι το οποίο δεν είναι κακό- αφού έτσι είναι "ρυθμισμένος" ο οργανισμός μας. Ωστόσο, η παραμέληση της υγιεινής μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση μπορεί να βοηθήσει τα μικρόβια και να διευκολύνει την λοίμωξη του δέρματος.

Δείτε ακόμη: "Πονάω χαμηλά στην κοιλιά στο μέσου του κύκλου μου! Τι συμβαίνει;" Ο γυναικολόγος του Youweekly.gr απαντά...

4. Καφέ Μπαλώματα στο σώμα

Η συσσώρευση της βρωμιά, μετά από βδομάδες και μήνες που δεν έχει κάνει κάποιος ντουζ δημιουργεί την λεγόμενη "Dermatitis Neglecta", που προκαλείται από την συσσώρευση ελαίων και ιδρώτα στο δέρμα.

5. Φαγούρα

Η αντίδραση του οργανισμού είναι να προκαλέσει την αίσθηση της φαγούρας- κάτι που θα προκαλέσει έκζεμα.