Απέκτησε το τέλειο σώμα χωρίς δίαιτα μέχρι τα Χριστούγεννα!

11 εύκολα tips!

Απέκτησε το τέλειο σώμα χωρίς δίαιτα μέχρι τα Χριστούγεννα!

Αυτά τα Χριστούγεννα, θα καταφέρουμε να αποκτήσουμε τέλειο σώμα και μάλιστα χωρίς δίαιτα.

11 tips που θα μας βοηθήσουν ν’ αποκτήσουμε το σώμα που θέλουμε να έχουμε στις γιορτές, φορώντας το τέλειο φόρεμά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: 14 πράγματα που μπορεί να κάνει το σώμα μας και δεν είχαμε ιδέα!

1 Ξεκινήστε την πρώτη μέρα ανεβαίνοντας στη ζυγαριά σας αλλά και μετρώντας με μεζούρα την περιφέρειά σας, τη μέση και το στήθος σας. Μην ξεχάσετε να μετρήσετε και το σημείο πάνω από το γόνατο όπου αποθηκεύεται λίπος.

2. Βάλτε στη ζωή σας το πράσινο τσάι που «καίει» το λίπος στην κοιλιά και εντάξτε στη διατροφή σας τροφές που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό.

3. Να θυμάστε πως το πρωί πρέπει να καταναλώνετε υδατάνθρακες και το βράδυ πρωτεϊνες. Ποτέ το αντίστροφο. Έτσι ενεργοποιείτε τον μεταβολισμό σας και καίτε λίπος.

Δείτε ακόμη: Μυρίζει άσχημα ο ιδρώτας σου; Αυτό είναι το μυστικό για να γλιτώσεις μια και καλή!

4. Γυμναστείτε. Φυσικά θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν γυμνάζεστε 4 ακόμη και 5 φορές την εβδομάδα. Αν όμως δεν μπορείτε, μην αφήσετε μια εβδομάδα χωρίς ν΄ασκηθείτε γιατί για να χάσετε βάρος και μάλιστα χωρίς συγκεκριμένη δίαιτα από διατροφολόγο, πρέπει να κάνετε καύσεις.

5. Τρώτε σωστά πριν και μετά τη γυμναστική. Είναι πάρα πολύ σημαντικό.

6. Όσο γυμνάζεστε πίνετε νερό κάθε 15 λεπτά. Έτσι δεν αφυδατώνεται ο οργανισμός.

Αν είστε καλεσμένη αυτές τις μέρες, συγκρατηθείτε δοκιμάζοντας λίγο από το γλυκό, πίνοντας μόνο λευκό κρασί (κι όχι cocktails), γεμίζοντας το πιάτο σας με άφθονη σαλάτα. Το επόμενο πρωί ξεκινήστε τη μέρα σας πηγαίνοντας στο γυμναστήριο ή κάνοντας γρήγορο περπάτημα για τουλάχιστον μισή ώρα!

7. Ποτέ μην τρώτε αλμυρά πριν κοιμηθείτε, κάνουν κατακράτηση υγρών.

8. Κοιμηθείτε σε θερμοκρασία δωματίου που δεν θα ξεπερνά τους 18 βαθμούς, αν θέλετε να κάψετε θερμίδες και στον ύπνο.

Δείτε ακόμη: Υδατάνθρακες: Το μεγάλο κεφάλαιο στη διατροφή μας! Πως να τους μειώσουμε!

9. Βγάλτε κάθε εβδομάδα από μια «κακή» διατροφική συνήθεια που έχετε και αντικαταστήστε την με μια «καλή». Για παράδειγμα ξεκινήστε με τη ζάχαρη, αντικαταστήστε την με μαύρη ή με στέβια. Συνεχίστε με το αλάτι, το λευκό ψωμί ή τα λευκά μακαρόνια.

10. Αντισταθείτε στον πειρασμό να πηγαίνετε τις νύχτες στην κουζίνα και να τσιμπολογάτε. Προσπαθείστε να μην τρώτε τίποτα από τις 8 το βράδυ εως τις 8 το πρωί.

11. Ορίστε μία μέρα την εβδομάδα ως ημέρα αποτοξίνωσης (προτιμήστε τη Δευτέρα και ποτέ Σαββατοκύριακο) και φάτε μόνο φρούτα, λαχανικά ή την σούπα της αποτοξίνωσης.