Προσοχή σε όλους! Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τυρί που έχουμε στα ψυγεία μας!

Πρέπει να το δείτε όλοι!

Προσοχή σε όλους! Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τυρί που έχουμε στα ψυγεία μας!

Σε ανάκληση νηστίσιμου τυριού προχώρησε ο ΕΦΕΤ, με το προϊόν να το έχουμε όλοι στα ψυγεία μας! Προσέξτε!

Το τυρί μάλιστα είναι νηστίσιμο. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα,ο ΕΦΕΤ και η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο διερεύνησης επώνυμης καταγγελίας διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος «Νηστίσιμο, ιδανικό για vegan», το οποίο βρέθηκε ύστερα από σχετική ανάλυση της Α’ Χημικής Υπηρεσίας Αθηνών του Γενικού Χημείου του Κράτους να περιέχει γάλα. Το γάλα έστω και σε ίχνη συνιστά αλλεργιογόνο παράγοντα και μπορεί να επηρεάσει άτομα με ευαισθησία σε αυτό.

Προσοχή σε όλους! Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τυρί που έχουμε στα ψυγεία μας!

Μεγάλη προσοχή για τα κυλικεία στα σχολεία! Δείτε εδώ:

Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ! Η λίστα με τα προϊόντα που δεν πρέπει να αγοράζουν οι μαθητές στα κυλικεία!

Απίστευτο! Μόλυνε με απορρυπαντικό τρόφιμα σε βρεφονηπιακό σταθμό!

Δεν το χωρά ανθρώπου νους! Άγνωστος μόλυνε σκόπιμα τρόφιμα σε βρεφονηπιακό σταθμό του Λεβερκούζεν με απορρυπαντικό, αλλά για καλή τύχη των παιδιών η μυρωδιά ήταν έντονη και τα τρόφιμα δεν καταναλώθηκαν!

Στον συγκεκριμένο βρεφονηπιακό σταθμό φιλοξενούνται καθημερινά 60 παιδιά, ηλικίας 2 έως 5 ετών. Για «θρασύτατη επιμόλυνση» τροφίμων έκανε λόγο η Εκκλησία του Λεβερκούζεν, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, η οποία είναι χορηγός του σταθμού.

Όταν εντοπίστηκε αρχικά το πρόβλημα, θεωρήθηκε ότι υπεύθυνος είναι ο προμηθευτής του φαγητού. Όμως οι έλεγχοι που έγιναν απέκλεισαν αυτή την εκδοχή. Στη συνέχεια, όταν προέκυψε δεύτερο κρούσμα, το δείγμα ελέγχθηκε, για να εντοπιστούν ίχνη απορρυπαντικού, για το οποίο μάλιστα είχε χρησιμοποιηθεί σπρέι.

Παιδικός σταθμόςΦωτογραφία Reuters

Η Εκκλησία έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ έχει διαταχθεί έρευνα σε βάρος μιας γυναίκας, η οποία εργαζόταν στην κουζίνα του σταθμού, ήταν παρούσα και στα δύο περιστατικά και δεν εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, αν και είχε ειδοποιηθεί, ενώ πλέον δεν εργάζεται στον παιδικό σταθμό.

Σύμφωνα πάντως με την αστυνομία, οι έρευνες διεξάγονται προς κάθε κατεύθυνση και τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν περισσότερα δείγματα φαγητού και θα σταλούν για ανάλυση.

Σύμφωνα με τη Bild, είναι άγνωστο πόσο σοβαρό πρόβλημα θα μπορούσε να προκαλέσει στα παιδιά η ενδεχόμενη κατανάλωση των μολυσμένων τροφίμων. Καθώς ο δράστης παραμένει άγνωστος, κάποιοι γονείς επέλεξαν να αναζητήσουν άλλον παιδικό σταθμό, εγκαταλείποντας τον συγκεκριμένο.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για την υγεία στο Youweekly.gr

TAGS