Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαγειρική σόδα σε 8 κουταλιές νερό! Το μυστικό από τις γιαγιάδες που θα σε προστατεύσει από ουρολοίμωξη!

Το έκαναν παλιά!

Μαγειρική σόδα σε 8 κουταλιές νερό! Το μυστικό από τις γιαγιάδες που θα σε προστατεύσει από ουρολοίμωξη!
HEALTH NEWS 29.01.2020 12:36

Το μυστικό από τις γιαγιάδες που θα σας προστατεύει από ουρολοίμωξη είναι ένα και το ξέρουμε εμείς στο Youweekly.gr! Μαγειρική σόδα σε 8 κουταλιές νερό είναι το γιατροσόφι!

Η ουρολοίμωξη δυστυχώς βασανίζει πολλές γυναίκες. Αυτό το τσούξιμο, ο πόνος όταν πας τουαλέτα είναι πραγματικά πολύ άσχημο συναίσθημα. Όμως η ουρολοίμωξη καλώς ή κακώς εμφανίζεται περισσότερο σε εμάς. Πώς λοιπόν μπορείς να αντιμετωπίσεις τις πρώτες ενοχλήσες μέχρι να φτάσεις στην πόρτα του ειδικού;

Οι παλιές γυναίκες όταν άρχιζαν να νιώθουν τα πρώτα σημάδια της ουρολοίμωξης έπιναν 8 κουταλιές νερό και 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδας. Έπιναν αυτό το μείγμα μια φορά την ημέρα και έβλεπαν αποτέλεσμα μιας και η σόδα καθιστά το περιβάλλον της ουροδόχου κύστης πιο αλκαλικό και έτσι τα βακτήρια δεν πολλαπλασιάζονται.

Προσοχή σε καμιά περίπτωση αυτή η συνταγή της γιαγιάς δεν μπορεί να αντικαταστήσει την φαρμακευτική αγωγή που ενδεχομένως να πρέπει να ακολουθήσεις. Ξεκίνα αυτό το γιατροσόφι μέχρι να σε δει ο ειδικός.

Ωστόσο, έχουμε και συνταγή με μαγειρική σόδα για την καούρα!

Βάλτε μαγειρική σόδα εκεί που βράζετε το νερό σας! Το θαύμα της φύσης θα «γεννηθεί» μπροστά σας!

Βάλτε μαγειρική σόδα εκεί που βράζετε το νερό σας και το θαύμα της φύσης θα «γεννηθεί» μπροστά σας! Βήμα - Βήμα η τεχνική!

Το πιο συχνό πρόβλημα κάθε βραστήρα είναι η συσσώρευση αλάτων τα οποία κολλάνε παντού στο εσωτερικό του. Ακόμη και κάποια δυνατά καθαριστικά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις δυνατές και δύσκολες περιπτώσεις.

Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιοι φυσικοί και εύκολοι τρόποι για να απαλλαγείτε από τα άλατα για αρκετές μέρες, μέχρι να συσσωρευτούν ξανά.

1.Βράστε νερό στον βραστήρα
Αφού βράσει ρίξτε μέσα φλούδες λεμονιού. Αφήστε τις εκεί για 1 ώρα και ξεπλύνετε καλά. Τα άλατα θα έχουν εξαφανιστεί με την πρώτη φορά.

2. Μαγειρική σόδα
Μία φορά την εβδομάδα, μπορείτε να ρίχνετε στο βραστήρα σας ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα (για περίπου 700 γρ. νερού) και να βράζετε το μείγμα. Αφήστε το φυσικό καθαριστικό να δράσει για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια, αδειάστε και ξεπλύνετε με καθαρό νερό τουλάχιστον 4 με 5 φορές πριν χρησιμοποιηθεί

Πολύ σημαντική πληροφορία που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι δεν θα πρέπει ποτέ να βράζετε ξανά στον βραστήρα το νερό που έχετε ήδη βράσει μια φορά. Αν το κάνετε η σύσταση του νερού αλλοιώνεται και δημιουργούνται επικίνδυνες ουσίες, όπως είναι το αρσενικό, τα νιτρικά και το φθόριο.

Αυτές οι ουσίες είναι ιδιαίτερα τοξικές και καρκινογόνες όταν εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Δείτε γιατί πρέπει να βάλετε και στις μασχάλες σας!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μέσα σε ένα τάπερ του σπιτιού σου βάλε μαγειρική σόδα και κλείσε το καπάκι! Θα πάθεις "εγκεφαλικό" με αυτό που θα συμβεί!

Θες να χάσεις κιλά στο λεπτό; Βάλε μαγειρική σόδα με λεμόνι στο πρόγραμμα σου και...

Διαβάστε περισσότερα θέματα υγείας στο Youweekly.gr 

Share