Ήπιε μαγειρική σόδα και νίκησε τον θάνατο - Την έβαλε μαζί με μυστικό συστατικό που έχεις στην κουζίνα σου

Θαύμα

Ήπιε μαγειρική σόδα και νίκησε τον θάνατο - Την έβαλε μαζί με μυστικό συστατικό που έχεις στην κουζίνα σου

Θες να νικήσεις τον θάνατο; Υπάρχει τρόπος και έχει αποτέλεσμα! Πιες μαγειρική σόδα με αυτό το μυστικό συστατικό που έχεις σίγουρα στην κουζίνα σου και θα τα καταφέρεις!

Αποδεικνύεται ότι ο συνδυασμός αυτών των δύο υλικών είναι πολύ αποτελεσματικός ακόμη και για τη μείωση των καρκινικών κυττάρων. Στη συνέχεια θα δείτε πώς θα εκμεταλλευτείτε αυτά τα απίστευτα οφέλη, με ένα καταπληκτικό ρόφημα.

Τι θα συμβεί αν πιείτε λεμόνι με μαγειρική σόδα; Δοκιμάστε να βουτήξετε και θα δείτε ότι θα νικήσετε θανατηφόρα ασθένεια.

Με το ρόφημα αυτό δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος παρενεργειών. Αντιθέτως, τα δύο αυτά συστατικά μπορούν να προκαλέσουν θετικές αλλαγές στην υγεία και το σώμα σας. Προσέξτε λοιπόν τι συμβαίνει όταν πίνετε αυτό το ρόφημα καθημερινά. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται ευρέως σε θεραπείες για παθήσεις σε διάφορα μέρη του σώματος, τόσο εξωτερικών όσο και εσωτερικών. Το λεμόνι περιέχει μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C και άλλες ιδιότητες που το καθιστούν απαραίτητο σε θεραπείες όπως φυσικές εγχύσεις και εξωτερικές εφαρμογές.

Και μην ξεχνάτε! Δεν πρέπει ποτέ να βάζετε μαγειρική σόδα σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο στο σώμα σας

Σοκ στον κόσμο της ιατρικής! Η μαγειρική σόδα θεραπεύει τα αυτοάνοσα!

Εσύ το ήξερες πως η μαγειρική σόδα θεραπεύει τα αυτοάνοσα; Η αποκάλυψη αυτή είναι ένα σοκ για τον κόσμο της ιατρικής!

Στις δεκάδες ήδη γνωστές χρήσης της «ταπεινής» μαγειρικής σόδας, όπως η λεύκανση των δοντιών, το καθάρισμα της κουζίνας, η αντιμετώπιση της καούρας και η εξουδετέρωση δυσάρεστων οσμών, έρχεται να προστεθεί ακόμα μία και μάλιστα μία με ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη, η μαγειρική σόδα, η οποία επίσημα ονομάζεται διττανθρακικό νάτριο ή όξινο ανθρακικό νάτριο, μπορεί να βρει εφαρμογή στη θεραπευτική αντιμετώπιση των αυτοάνοσων νοσημάτων.

Όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές από το Ιατρικό Κολέγιο της Τζόρτζια στο Πανεπιστήμιο Αγκούστα, μια δόση μαγειρικής σόδας σε καθημερινή βάση μπορεί να μειώσει τις καταστροφικές φλεγμονές που χαρακτηρίζουν αυτοάνοσα νοσήματα όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.

Η σχετική μελέτη, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Immunology, παρέχει τα πρώτα ίσως τεκμήρια που δείχνουν ότι η φθηνή, μη συνταγογραφούμενη χημική ουσία με την αντιόξινη δράση μπορεί να «κατευνάσει» το ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να μην επιτίθεται αναίτια στους ιστούς του ίδιου του σώματος.

Μαγειρική σόδα & σπλήνας

Έπειτα από μια σειρά πειραμάτων τόσο σε ποντίκια όσο και σε ανθρώπους, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η μαγειρική σόδα προωθεί την παραγωγή οξέων στο στομάχι, τα οποία επιτρέπουν τη διάσπαση και την πέψη των τροφών. Ταυτόχρονα όμως επιδρά σε έναν εξειδικευμένο τύπο κυττάρων του σπλήνα, τα μεσοθηλιακά κύτταρα, δίνοντάς τους το «σήμα» ότι όλα λειτουργούν ομαλά στον οργανισμό και πως δεν βρίσκεται σε εξέλιξη κάποιο είδος επίθεσης.

Έτσι, αποτρέπεται μια περιττή ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος, όπως αυτή που τυπικά παρατηρείται στην περίπτωση των αυτοάνοσων νοσημάτων.

«Είναι σαν τα κύτταρα να λαμβάνουν το σήμα ότι απλώς υπάρχει στο στομάχι ένα μπιφτέκι και όχι κάποιο παθογόνο βακτήριο» αναφέρει χαρακτηριστικά εξηγώντας τα ευρήματα ο Δρ Πωλ Ο’Κόνορ, ένας εκ των συντακτών της μελέτης.

Μαγειρική σόδα & φλεγμονές

Η μαγειρική σόδα φάνηκε να επηρεάζει επίσης και τα ανοσοκύτταρα του σπλήνα. Συγκεκριμένα, περιορίστηκε η απελευθέρωση των μακροφάγων (λευκών αιμοσφαιρίων) Μ1 που προάγουν τις φλεγμονές, ενώ ταυτόχρονα αυξήθηκε η απελευθέρωση μακροφάγων Μ2, τα οποία έχουν αντιφλεγμονώδη δράση.

Τα κατοπινά πειράματα που διεξήγαγαν οι ερευνητές έδειξαν μάλιστα ότι η αντιφλεγμονώδης δράση της μαγειρικής σόδας είναι γενικευμένη στον οργανισμό.

«Η μεταβολή από το φλεγμονώδες στο αντιφλεγμονώδες προφίλ παρατηρήθηκε παντού. Τη διαπιστώσαμε στα νεφρά, στον σπλήνα αλλά και στο αίμα» αναφέρει σχετικά ο Ο’Κόνορ.

Αν και θα χρειαστούν πολλές ακόμη έρευνες για να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς μηχανισμοί δράσης της μαγειρικής σόδας αλλά και να βρεθούν οι καταλληλότεροι τρόποι αξιοποίησής της, ο Ο’Κόνορ αισιοδοξεί πως «πρόκειται πιθανότατα για έναν πολύ ασφαλή τρόπο να αντιμετωπιστούν τα φλεγμονώδη νοσήματα».