Έχεις πονοκέφαλο; - Οι ειδικοί δίνουν τρόπο ανακούφισης στο λεπτό

Το μυστικό που δεν ήξερες

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Έχεις πονοκέφαλο; - Οι ειδικοί δίνουν τρόπο ανακούφισης στο λεπτό

Έχεις και εσύ πονοκέφαλο; Αν ναι τότε οι ειδικοί δίνουν τρόπο ανακούφισης στο λεπτό και θα τον αγαπήσεις καθώς θα σε βοηθήσει άμεσα. Ακόμα το σκέφτεσαι; Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις το μυστικό.

Τα βασικά είδη πονοκεφάλου είναι η απλή κεφαλαλγία τάσης -η πιο συνηθισμένη-, η ημικρανία με ή χωρίς αύρα και η αθροιστική κεφαλαλγία. Η ημικρανία είναι ο «γυναικείος πονοκέφαλος» καθώς εμφανίζεται κυρίως στη φάση της περιόδου και είναι ο δεύτερος σε συχνότητα εμφάνισης.

Ένα από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε καθημερινά είναι ένας πονοκέφαλος λοιπόν. Η τακτική λήψη φαρμάκων μπορεί να επηρεάσει άσχημα την υγεία, ακόμη και να προκαλέσει σοβαρότερες επιπλοκές στο μέλλον.

Συνήθως, τα άτομα που εργάζονται πολλές ώρες παραπονιούνται για σοβαρό πονοκέφαλο ακόμη και σε περίεργες ώρες. Αυτό δεν επηρεάζει μόνο την εργασία αλλά και την υγεία, για αυτό την επόμενη φορά, όταν έχεις πονοκέφαλο, δοκίμασε αυτήν την εκπληκτική θεραπεία μασάζ για να ανακουφιστείς μόλις σε 10-15 δευτερόλεπτα!

Γενικά, τα άτομα που εργάζονται στο γραφείο είναι πιο επιρρεπή σε πονοκέφαλο. Ένας σημαντικός λόγος για αυτό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν τη συνήθεια να κάθονται στην ίδια θέση για ώρες. Το να κάθεσαι στην ίδια θέση για ώρες προκαλεί ένταση στα νεύρα και τους μύες, οδηγώντας σε πονοκέφαλο και πόνο στην πλάτη. Για αυτό ωστόσο είμαστε εμείς εδώ.

πονοκέφαλος τρόπος ανακούφισης

Το μυστικό για να εξαφανίσεις τον πονοκέφαλο στο λεπτό

Αυτοί οι μύες που βρίσκονται στο τέλος του προσώπου μας - είναι ο συνδετικός μυς μεταξύ του ζυγωματικού και του γνάθου - παίζουν σημαντικό ρόλο στο φαγητό. Οι περισσότεροι από εμάς σφίγγουν τα σαγόνια μας όταν έχουμε άγχος που αυξάνει την ένταση σε αυτόν τον μυ. Αυτό εμποδίζει την κίνηση άλλων συνδεδεμένων μυών στο λαιμό και το κεφάλι και στη συνέχεια προκαλεί πονοκέφαλο.

Με μασάζ λοιπόν, θα λάβεις άμεση ανακούφιση από τον πονοκέφαλο. Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικοί λόγοι για πονοκέφαλο, αλλά αυτή η τεχνική μασάζ μπορεί να τους βοηθήσει όλους. Εάν έχεις πονοκέφαλο, κάνε μασάζ με κυκλικές κινήσεις για 10 δευτερόλεπτα, τότε θα νιώσεις αμέσως ανακούφιση και η βαρύτητα του κεφαλιού θα τελειώσει. Μόλις έχεις πονοκέφαλο, πιες πρώτα 1 ποτήρι ελαφρύ κρύο ή κανονικό νερό. Μετά από αυτό, άνοιξε το στόμα όσο μπορείς και στη συνέχεια κλείσε το. Συνέχισε να κάνεις μασάζ για τα επόμενα 15 δεύτερα.