Πίεση στα ύψη; Το σπιτικό ρόφημα/σιρόπι με την μαγειρική σόδα και μαϊντανό θα σας σώσει

Συγκλονιστικά αποτελέσματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πίεση στα ύψη; Το σπιτικό ρόφημα/σιρόπι με την μαγειρική σόδα και μαϊντανό θα σας σώσει

Αυτό το απίστευτο ρόφημα/σιρόπι με μαγειρική σόδα και μαϊντανό μπορεί να σας βοηθήσει με την αύξηση της πίεσης του αίματος, αλλά και της κακής χοληστερόλης, ενώ ταυτόχρονα ξεμπλοκάρει τις αρτηρίες σας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το στρες που συνοδεύει τον σύγχρονο πολυάσχολο τρόπο ζωής είναι ένας από τους κύριους λόγους για αυτή την κατάσταση.

Ορισμένα σοβαρά θέματα μπορεί να συμβούν όταν τα επίπεδα της χοληστερόλης είναι υψηλότερα από 160, για 6,20 mmol / L. Ευτυχώς, μπορείτε να βάλετε ένα τέλος στο πρόβλημα σας, καθώς σήμερα πρόκειται να σας παρουσιάσουμε ένα ισχυρό ποτό που έχει την ικανότητα να μειώσει τη χοληστερόλη και την αρτηριακή σας πίεση, αλλά και να ξεμπλοκάρει τις αρτηρίες σας. Βάλε μαγειρική σόδα στην κρεατίνη σου και γίνε τούμπανο σε δευτερόλεπτα

Είναι πολύ απλό και εύκολο να το προετοιμάσετε. Απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Συστατικά που χρειάζονται:

  • 1kg λεμόνια
  • 3 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 5 ή 6 ματσάκια μαϊντανό
  • 12 φλιτζάνια καθαρό νερό

Μέθοδος παρασκευής:

  • Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να πλύνετε τα λεμόνια με κρύο νερό. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κόψετε σε κομμάτια και να προσθέσετε τα λεμόνια και την μαγειρική σόδα σε ένα δοχείο γεμάτο με ζεστό νερό και τα αφήσετε να σταθούν για 1 ώρα.
  • Εν συνεχεία, προσθέστε το ψιλοκομμένο μαϊντανό στην κατσαρόλα και βράστε το μείγμα για 2-3 ώρες σε χαμηλή φωτιά. Τέλος, αποθηκεύστε το σιρόπι/ποτό σε ένα γυάλινο δοχείο και διατηρήστε το στο ψυγείο σας.
  • Θα πρέπει να καταναλώσετε 4 κουταλιές της σούπας από αυτό το καταπληκτικό σιρόπι, κάθε πρωί με άδειο στομάχι, για 20 ημέρες. Η θεραπεία αυτή αναμφίβολα θα σας προσφέρει καταπληκτικά οφέλη, γι ‘αυτό μην διστάσετε να τη δοκιμάσετε!

Το μαγικό ποτό με μαγειρική σόδα που μειώνει την χοληστερίνη - Το συνιστούν και οι γιατροί

Θέλετε να μειώσετε την χοληστερίνη και δεν έχετε τρόπο; Σας αποκαλύπτουμε την συνταγή για το μαγικό ποτό με μαγειρική σόδα που το συνιστούν μέχρι και οι γιατροί!

Αυτή η θεραπεία είναι φορτωμένη με ισχυρά θρεπτικά συστατικά και πολύ εύκολη στην παρασκευή της.Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

Αυτή είναι η συνταγή για το μαγικό ποτό κατά της χοληστερίνης με μαγειρική σόδα

μαγειρική σόδα και προβλήματα υγείας

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά

  • 3 λεμόνια
  • 2 ματσάκια μαϊντανό
  • 2l φιλτραρισμένο νερό
  • μαγειρική σόδα

Οδηγίες:

  • Πρώτα, θα πρέπει να καθαρίσετε το λεμόνι με λίγο μαγειρική σόδα, έτσι ώστε να εξαλειφθούν όλα τα επιβλαβή φυτοφάρμακα και οι ακαθαρσίες . Στη συνέχεια, θα πρέπει να βράσετε το νερό και να το αφήσετε να κρυώσει.
  • Τώρα, κόψτε το λεμόνι σε κομμάτια και ψιλοκόψτε το μαϊντανό.Στη συνέχεια, προσθέστε τα στο νερό. Καλύψτε το μείγμα και βάλτε το στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα, ρίξτε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο ή ένα μπουκάλι και καταναλώνετε 100gr αυτού του μείγματος κάθε μέρα. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Επίσης, αν πάθατε εγκαύματα από τον ήλιο στο σώμα σας αυτή είναι η συνταγή με μαγειρική σόδα που θα σας σώσει!