Yγιεινή & σωστή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής

Yγιεινή & σωστή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής

Η επιδερμίδα της ευαίσθητης περιοχής μπορεί να διαταραχθεί πολύ εύκολα, προκαλώντας προβλήματα όπως ερεθισμούς, ξηροδερμία, μύκητες αλλά και βακτηρίδια. Γι' αυτό το λόγο και έχει ανάγκη από εξειδικευμένη φροντίδα με συμμάχους τα γυναικολογικά προϊόντα της Benostan, που δεν διαταράσσουν το pH του κόλπου.

Φροντίδα για κάθε ανάγκη!

Στη σειρά θα βρεις το καθαριστικό τζελ Intimate Chamomile με απαλά αντισηπτικά στοιχεία, επαναφέρει και διατηρεί τη φυσική ισορροπία του δέρματος, παρέχοντας παράλληλα την προστασία που χρειάζεται. Το ήπιο αυτό τζελ καθαρισμού:

  • Ενδείκνυται για καθημερινή χρήση.
  • Σέβεται την εύθραυστη ισορροπία του κόλπου, εξασφαλίζοντας φυσική υγιεινή.
  • Προσφέρει καθαριότητα και φρεσκάδα.
  • Περιέχει εκχυλίσματα από χαμομήλι, φύλλα ελιάς, που δρουν καταπραϋντικά για την ευαίσθητη περιοχή.

Εάν πάλι, βρίσκεσαι στην εμμηνόπαυση το απαλό καθαριστικό τζελ Intimate Calendula, με εκχυλίσματα φύλλων ελιάς και καλέντουλας, είναι ιδανικό. Και αυτό γιατί η φυσική του σύνθεση με καθαριστικά και ενυδατικά στοιχεία, επαναφέρει και διατηρεί τη φυσική ισορροπία του δέρματος, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει καταπολεμώντας τυχόν ξηρότητα και αφυδάτωση στην επιδερμίδα της. Ακόμη ενδείκνυται για:

  • Καθημερινή καθαριότητα και άνεση.
  • Καθημερινή χρήση.

Στοχευμένη δράση

Για να βάλεις τέλος σε ερεθισμούς, φαγούρα, δυσοσμία, μη φυσιολογικά υγρά στην ευαίσθητη περιοχή ή ακόμη και στην ξηροδερμία, η οποία μπορεί να οφείλεται στην προ-κλιμακτήριο ή στην εμμηνόπαυση η κρέμα Senso-v θα σου δώσει τη λύση. Πρόκειται για μια φυτική κρέμα με φυτο-οιστρογόνα, που:

  • Ενυδατώνει, λιπαίνει και ανακουφίζει την ευαίσθητη γυναικεία περιοχή από ερεθισμούς.
  • Έχει ήπια αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση, ενώ η σύνθεσή της περιέχει ευεργετικά φυσικά συστατικά όπως τα εκχυλίσματα από λυγαριά, καλέντουλα και ελιά.

Βρείτε όλα τα προϊόντα Benostan αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Facebook: Benostan Health Products

Instagram: benostanhealthproducts

Παραγωγός BENOSTAN HEALTH PRODUCTS S.A.

Αποκλειστική Διάθεση για την Ελλάδα EUROTC ΑΕ, Μάκρης 5, 172 37, Υμηττός, Αττική, +30 210 76 22 706, www.benostangreece.gr,www.eurotc.gr, contact@eurotc.gr