Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χαμός στο Σκλαβενίτη πρώτη μέρα lockdown - Έβγαλε σε απίστευτη προσφορά ρολό και υγρά μαντηλάκια

Έχουν πάρει φωτιά τα ταμεία

Χαμός στο Σκλαβενίτη πρώτη μέρα lockdown - Έβγαλε σε απίστευτη προσφορά ρολό και υγρά μαντηλάκια
HEALTH NEWS 03.11.2020 08:01
Από Youweekly Team

Σε ένα μίνι lockdown έχει οδηγηθεί ξανά η Ελλάδα λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού και σήμερα πρώτη μέρα αν επισκεφθεί κανείς το Σκλαβενίτης e-food θα δει ότι έχει βάλει απίστευτες προσφορές! Κάποιες από αυτές αφορούν ρολό χαρτιά και υγρά μαντηλάκια που αυτή την περίοδο έχουν την τιμητική τους.

Να σημειωθεί πως είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους και θα πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα στο έπακρο για να μπορέσουμε να βγούμε ξανά από όλο αυτό!

Αυτές είναι οι προσφορές του Σκλαβενίτη στο δεύτερο lockdown της Ελλάδας

Προσφορές Σκλαβενίτης lockodown κορωνοϊός

Η κεντρική φωτογραφία, είναι φωτογραφία αρχείου

Σάλος στο διαδίκτυο με την φωτογραφία που κυκλοφόρησε από κατάστημα Σκλαβενίτη σε περίοδο lockdown

Παρέμβαση στο κατάστημα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στο Ικόνιο έκανε το Σάββατο 24/10 το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά, καθώς όπως καταγγέλλει με φωτογραφία ντοκουμέντο παρατηρήθηκε ότι δεν υπήρχαν προστατευτικά plexiglass σε κάποια από τα ταμεία που ήταν σε λειτουργία.

Οπως σημειώνει μάλιστα το σωματείο, «αποτελεί πρόκληση δε, ότι ενώ υπήρχαν ταμεία με προστατευτικό plexiglass, η εργοδοσία, δείχνοντας το πόσο μετράει την προστασία των συναδέλφων, τα κρατούσε κλειστά. Είναι ξεκάθαρο ότι κύριο μέλημα για την εργοδοσία είναι η διασφάλιση της κερδοφορίας της και όχι η προστασία των εργαζομένων, πόσο μάλλον στο συγκεκριμένο κατάστημα που το προηγούμενο διάστημα υπήρχε κρούσμα».

Αναδεικνύοντας συνολικότερα της ευθύνες και της κυβέρνησης για την απουσία ουσιαστικών μέτρων προστασίας των εργαζομένων από την πανδημία, το Σωματείο επισημαίνει: «Την ώρα που η κυβέρνηση κλείνει σε όλες τις πτώσεις την "ατομική ευθύνη", οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να δουλεύουν χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Αναγκάζονται να στοιβάζονται σαν σαρδέλες στα ΜΜΜ».

«Φτάνει πια. Είναι ώρα να ακουστεί η φωνή των εργαζομένων», τονίζει το Σωματείο. «Είναι ώρα ευθύνης για λαϊκή οργάνωση και δράση, ενάντια στην πολιτική που βάζει τις ζωές μας πάνω από τα κέρδη του κεφαλαίου. Είναι η ώρα να δυναμώσουμε το Σωματείο μας στο χώρο δουλειάς, να δυναμώσουμε την οργάνωση της πάλης μας απέναντί σε κυβέρνηση και εργοδοσία».

Αυτή είναι η φωτογραφία ντοκουμέντο από το κατάστημα Σκλαβενίτη

Σκλαβενίτη μέτρα κορωνοϊό

Πηγή: www.902.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξεσηκωμός εναντίον του Σκλαβενίτη - Τι ζητάει από τους εργαζόμενους που παρουσιάζουν συμπτώματα κορωνοϊού

Ακαταμάχητες προσφορές στο Σκλαβενίτη - Τα νούμερα 1 τρόφιμα σε απίστευτα μειωμένη τιμή

Share