Eυεργετικός ευκάλυπτος ενάντια στο κρυολόγημα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eυεργετικός ευκάλυπτος ενάντια στο κρυολόγημα!

Οι πολύτιμες ιδιότητές του ευκαλύπτου ανακουφίζουν τα συμπτώματα του κρυολογήματος, απελευθερώνοντας την αναπνοή και χαρίζοντας αίσθηση δροσιάς!

Ο ευκάλυπτος είναι ένα ευεργετικό φυτό με θεραπευτικές αλλά και αντισηπτικές ιδιότητες. Μάλιστα το αιθέριο έλαιο, που παράγεται από την απόσταξη των φύλλων του, είναι ιδιαίτερα αντισηπτικό και συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση βακτηριακών και ιογενών μολύνσεων.

Θα το βρεις…

Σε μορφή ελαίου, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα υγιεινό «χειμωνιάτικο» μασάζ στο στήθος, το λαιμό και την πλάτη είτε βράζοντας μερικές σταγόνες του με νερό προκειμένου να κάνεις εισπνοές.

έλαιο ευκάλυπτος

Ανακουφιστικό έλαιο ευκαλύπτου με αιθέρια έλαια και βιταμίνη Ε, Camoil by Zarbis. Χρησιμοποιείστε το Φυτικό Έλαιο Ευκαλύπτου για υγιεινό μασάζ στο στήθος, το λαιμό & την πλάτη ή σε υγραντήρα για αρωματισμό του χώρου. Το αγνό αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου που περιέχει, έχει ισχυρή αποχρεμπτική και αντισηπτική δράση. (στα φαρμακεία & στα Hondos Center) (www.zarbis.gr)

Επίσης, είναι διαθέσιμο ακόμη και σε μορφή κρέμας για επάλειψης στις επίμαχες περιοχές. Με αυτόν τον τρόπο θα ανακουφιστείς από τα ανεπιθύμητα συμπτώματα ενός κρυολογήματος απελευθερώνοντας την αναπνοή σου μέσα από μια αίσθηση δροσιάς με απόλυτα φυσικό τρόπο.

κρεμα ευκάλυπτος

Κρέμα ευκαλύπτου, χωρίς parabens, κατάλληλη για παιδιά, Camoil by Zarbis. Απλώνεται εύκολα κάτω από τη μύτη, το στέρνο, το λαιμό και την πλάτη χωρίς να λεκιάζει τα ρούχα. Ο πιο φυσικός και αγνός τρόπος για ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρυολογήματος (βουλωμένη μύτη, αίσθημα κατάπτωσης). Με κανέλα και μέντα για αίσθημα ανακούφισης, ευεξίας και δροσιάς (στα φαρμακεία & στα Hondos Center (zarbis.gr)