Μόνο με μαγειρική σόδα και ένα ακόμη συστατικό θα δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα - Λευκά δόντια μέσα σε λίγα λεπτά

Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μόνο με μαγειρική σόδα και ένα ακόμη συστατικό θα δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα - Λευκά δόντια μέσα σε λίγα λεπτά

Δεν είναι λίγες οι φορές πο σας έχουμε αναφέρει πως η μαγειρική σόδα είναι σωτήρια για κάθε σπίτι μιας και έχει δεκάδες χρήσεις τόσο για την υγεία όσο και για την ομορφιά (δείτε εδώ σπιτική μάσκα). Έτσι, αυτή τη φορά θα σας κάνουμε να "απαλλαγείτε" από τον οδοντίατρό σας προκειμένου να τελειώσετε πιο άμεσα.

Πολλοί από σας ψάχνετε και για μια εναλλακτική λύση στη λεύκανση δοντιών. Υπάρχει ένα εύκολος λοιπόν τρόπος που είναι φυσικό και οικονομικός, για να το κάνετε μόνοι σας στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να συνδυάσετε μαγειρική σόδα και φράουλες.

Το μείγμα με μαγειρική σόδα και φράουλες για τα δόντια που θα σας δικαιώσει

Σύμφωνα με τη Health.com , «Ο συνδυασμός μαγειρικής σόδας-φράουλες είναι ιδανικός για φυσικό καθαρισμό-γυάλισμα των δοντιών», αλλά πρέπει να κάνετε αυτή τη θεραπεία μία φορά την εβδομάδα.

Το απόλυτο μυστικό με την μαγειρική σόδα

Παράλληλα, σίγουρα έχετε ακούσει ή δοκιμάσει τις θεραπευτικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας, μίας από τις πιο οικονομικές και αποτελεσματικές σπιτικές θεραπείες για πάρα πολλά ζητήματα, για παράδειγμα, δείτε τι μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό σας ο συνδυασμός σόδας και κρεατίνης.

Να τονίσουμε, από άνθρωπο σε άνθρωπο το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό. Ωστόσο συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας.

Λύνει ένα μεγάλο πρόβλημα με τα τακούνια - Ρίξτε λίγη μαγειρική σόδα στους κάλους των ποδιών σας

H μαγειρική σόδα αποτελεί ένα από τα πιο απλά και πιο θαυματουργά υλικά που μπορεί να βρει κανείς στο ντουλάπια ενός νοικοκυριού. Μπορεί να λύσει ένα σωρό προβλήματα που αφορούν θέματα υγείας, ομορφιάς (δες εδώ πώς θα κάνεις φυσική αποτρίχωση) ακόμα και καθαριότητας.

Ένα λοιπόν από τα προβλήματα που μπορεί να λύσει αφορά και τα πόδια σας. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που καθημερινά υποφέρουν από τους πόνους που προκαλούν τα τακούνια. Η λύση όμως είναι πολύ απλή.

Αν φοράτε συχνά τακούνια ή παπούτσια που σας χτυπάνε, μπορεί να δημιουργηθούν κάλοι στα πόδια σας. Η μαγειρική σόδα βοηθάει και σε αυτό, διώχνοντας τους χωρίς να βλάπτει τα ευαίσθητα πόδια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε ένα μείγμα από σόδα, νερό και λάδι και να το απλώσετε στους κάλλους.

Αφήστε το για περίπου 20 λεπτά και ξεβγάλτε με ένα πανί και ζεστό νερό. Επαναλάβετε δυο με τρεις φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.

Κάλοι μαγειρική σόδα