Η «έξυπνη» διατροφική επιλογή για ευεξία όλη μέρα!

Η «έξυπνη» διατροφική επιλογή για ευεξία όλη μέρα!

Τα τελευταία χρόνια η ανάγκη μου για επιστροφή σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής με έκανε να στραφώ στην υιοθέτηση μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής, η οποία μάλιστα βελτίωσε σε σημαντικό βαθμό, μεταξύ άλλων, και τη λειτουργία του πεπτικού μου προσφέροντάς μοναδική ευεξία!

Και εάν σκέφτεσαι ότι αυτό σήμαινε να αφιερώσω αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο ή να καταναλώσω άπειρες ποσότητες από φρούτα και λαχανικά γράψε λάθος! Ναι, σωστά διάβασες, δεν έκανα τίποτα από τα παραπάνω σε υπερβολή, όμως αυτό που καθόρισε τη στροφή μου σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής ήταν οι έξυπνες διατροφικές επιλογές, που μου εξασφάλισαν καλύτερη πεπτική υγεία και γενικότερη ευεξία ούτως ώστε να ανταπεξέλθω στο καθημερινό απαιτητικό μου πρόγραμμα.

Και αυτό γιατί το πεπτικό μου εκτός από ένα θαυματουργό σύστημα συνδεδεμένων οργάνων που με βοηθά στην αφομοίωση των τροφίμων, απελευθερώνει το 90% της σεροτονίνης στο σώμα, δηλαδή της ουσίας που ρυθμίζει τη διάθεση. Επιπλέον το 70% του ανοσοποιητικού μου συστήματος βρίσκεται σε αυτά ακριβώς τα όργανα, με τη μορφή κυττάρων που εκκρίνουν αντισώματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ζωτικής σημασίας να διατηρείς το πεπτικό σου σε καλή κατάσταση.

Ισορροπημένη διατροφή με Αctivia

Έτσι ανακάλυψα το Activia, ένα γιαούρτι και έχει φτιαχτεί με γνώμονα το πεπτικό σύστημα* αφού συνδυάζει την ευεργετική δράση από τα 4 δισεκατομμύρια Bifidus Actiregularis που περιέχει, και το ασβέστιο που συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία των πεπτικών ενζύμων-με τον πιο απολαυστικό και γευστικό τρόπο.

activia γιαούρτι

Κάθε κύπελλο αποτελεί πηγή ασβεστίου, που βοηθά στη φυσιολογική λειτουργία των πεπτικών ενζύμων και είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της καλής κατάστασης των δοντιών και των οστών στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής.. Σε όλα αυτά πρόσθεσε και το γεγονός ότι περιέχει και 4 δισεκατομμύρια καλλιέργειες Bifidus Actiregularis, που παραμένουν ζωντανές σε όλη την διάρκεια του κύκλου ζωής του προϊόντος διατηρώντας την πλούσια, απολαυστική γεύση του και κρεμώδη υφή του μέχρι και την λήξη του.

Δεν είναι τυχαίο που η κρεμώδης γεύση και υφή του το καθιστά ως την κατάλληλη επιλογή για ροφήματα (smoothies) καθώς ανακατεύονται εύκολα, ενώ η ποικιλία γεύσεων που θα το βρεις καλύπτει ακόμη και τον πιο απαιτητικό! Με αυτόν τον τρόπο το Activia είναι μια εύκολη λύση για να το εισάγεις στην διατροφή σου, χωρίς ωστόσο να κάνεις κανέναν συμβιβασμό στη γεύση και στην απόλαυση!

activia γιαούρτι

Μάλιστα για να πάρεις μια ιδέα από την ποικιλία δες τις γευστικές επιλογές που μπορείς να κάνεις μέσα από την πλούσια γκάμα Activia...

  • Γιαούρτια με βάση το φρούτο όπως: Φράουλα 2% λιπαρά, Λεμόνι 2% λιπαρά, Ακτινίδιο 2% λιπαρά, Δαμάσκηνο 2% λιπαρά και Καρύδι & Βρώμη 2% λιπαρά.
  • Απολαυστικά λευκά γιαούρτια όπως: Αγελάδος 2%, Στραγγιστό 3,5% και Λευκό 2% για να προσθέσεις εσύ ό,τι επιθυμείς.
  • Τραγανές απολαύσεις: Γιαούρτια με ειδικό καπάκι που περιλαμβάνει πρόσθετα δημητριακά. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις το μείγμα δημητριακών από το ειδικό καπάκι μέσα στο κυπελάκι, να το ανακατέψεις και στη συνέχεια να απολαύσεις το πιο θρεπτικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Θα το βρεις σε δυο γεύσεις: Δημητριακά και Δημητριακά με μέλι & αμύγδαλο.

Κάν' το μέρος της διατροφής σου!

Και εάν ακόμη σκέφτεσαι τον τρόπο για να το κάνεις κομμάτι της καθημερινότητάς σου... εμείς θα κάνουμε τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη. Με ποιό τρόπο; Ψάξαμε και βρήκαμε μερικές γρήγορες συνταγές για να βάλεις τα ευεργετικά οφέλη του Activia στην διατροφή σου και να πας τη μοναδική αυτή γευστική εμπειρία σε άλλο επίπεδο προσφέροντας στον οργανισμό σου την απόλυτη ευεξία! Μια δοκιμή θα σε πείσει!

activia γιαούρτι

*Το Activia περιέχει ασβέστιο που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των πεπτικών ενζύμων στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής.