Φυσικοί τρόποι για να ανακουφιστείς άμεσα από τις αιμορροΐδες!

Φυσικοί τρόποι για να ανακουφιστείς άμεσα από τις αιμορροΐδες!

Παρότι οι αιμορροΐδες αποτελούν ένα σοβαρό πρόβλημα, που απασχολεί αρκετούς από εμάς δυσκολεύοντας την καθημερινότητά μας, δεν παύει να είναι ταμπού καθώς αρκετοί διστάζουν να ζητήσουν την κατάλληλη βοήθεια για να το αντιμετωπίσουν.

Μια σωστή διατροφή, πλούσια σε φρούτα, φυτικές ίνες και καλά λιπαρά, ήπια άσκηση αλλά και κάποια εξειδικευμένα προϊόντα, παράλληλα με την κατάλληλη ιατρική καθοδήγηση, μπορούν να σου προσφέρουν ανακούφιση από τα συμπτώματά, που προκαλούν οι αιμορροΐδες.

SOS λύσεις

Στα θεραπευτικά προϊόντα Benostan θα βρεις μια πλούσια γκάμα με εξειδικευμένες συνθέσεις, που θα δώσουν άμεσα, αποτελεσματικά και με απόλυτα φυσικό τρόπο στα προβλήματα των αιμορροΐδων. Συνδυάζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες της ελιάς, του κεριού μέλισσας αλλά και των βοτάνων της ελληνικής φύσης (εκχύλισμα από φασκόμηλο, μαστίχα, καλέντουλα και υπέρικο) και χωρίς κορτιζόνη ή άλλες χημικές ουσίες είναι απόλυτα ασφαλή και αποτελεσματικά ακόμη και για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Συγκεκριμένα, στη σειρά Procto θα βρεις την καταπραϋντική κρέμα, το τζελ και το σπρέι για την περιποίηση της περιπρωκτικής περιοχής και τον απαλό αφρό καθαρισμού, που διαθέτει καταπραϋντικές ιδιότητες.

Λίγα λόγια για τα προϊόντα

Η Procto Cream, αποτελεί ένα φυτικό σκεύασμα, σε μορφή κρέμας για την τοπική αντιμετώπιση των αιμορροΐδων.

Τι κάνει...

  • Έχει αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και επουλωτική δράση.
  • Ανακουφίζει από τοπικό πόνο και κνησμό.
  • Επουλώνει, προστατεύει και ανακουφίζει άμεσα την ερεθισμένη περιοχή.
  • Διαθέτει ειδική κάνουλα για εφαρμογή στις εσωτερικές αιμορροΐδες.

Το τζελ και το σπρέι της σειράς, είναι πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα βοτάνων στοχεύοντας στην περιποίηση της περιπρωκτικής περιοχής. Μπορούν να εφαρμοστούν σε εξωτερικές αιμορροΐδες καθώς και σε αιμορροϊδικές καταστάσεις μετά τον τοκετό.

Ο απαλός αφρός καθαρισμού με καταπραϋντικές ιδιότητες είναι ειδικά σχεδιασμένος για την καθημερινή υγιεινή της περιπρωκτικής περιοχής αλλά και για τυχόν ενοχλήσεις, που προκαλούνται από τις αιμορροΐδες.
Με μοναδική του σύνθεση με εκχυλίσματα από χαμομήλι, καλέντουλα και ελιά-χωρίς parabens- λειτουργεί ευεργετικά ως εξής:

  • Καθαρίζει, ενυδατώνει και ανακουφίζει από τοπικό πόνο.
  • Προστατεύει και ανακουφίζει άμεσα την ερεθισμένη περιοχή.
  • Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Το how to της εφαρμογής

Χρησιμοποίησε μια επαρκή ποσότητα από τον αφρό για να καθαρίσεις την περιπρωκτική περιοχή. Άφησε τον να δράσει για 5'' και μετά ξέβγαλε καλά με άφθονο νερό και στέγνωσε απαλά.

Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις το προϊόν που σου ταιριάζει καλύτερα και να χαρίσεις στην επίμαχη περιοχή τη φροντίδα και την προστασία που της αξίζει!

Τα προϊόντα Benostan θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία και στο www.benostangreece.gr (Facebook: Benostan Health Products, Instagram: benostanhealthproducts)