Πολύτιμη «τροφή» για την καλή λειτουργία της καρδιάς & του εγκεφάλου!

Πολύτιμη «τροφή» για την καλή λειτουργία της καρδιάς & του εγκεφάλου!

Η εύρυθμη λειτουργία της καρδιάς αλλά και η βελτίωση της πνευματικής υγείας αποτελούν το ζητούμενο για τους περισσότερους από εμάς, ιδιαίτερα στις μέρες μας, που οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας δυσκολεύουν τη ζωή αλλά και τον οργανισμό μας.

Τη λύση σε αυτό, παράλληλα με μια ισορροπημένη διατροφή και συστηματική άσκηση, έρχεται να δώσει το συμπλήρωμα διατροφής,

Ο-Krill 3 CardioSupport της Flora, το οποίο περιέχει ωμέγα λιπαρά στη μορφή EPA & DHA από θαλάσσιους οργανισμούς που μοιάζουν με γαρίδες (krills) από την Ανταρκτική.

Τι είναι τα krills...

Ανήκουν στα καρκινοειδή (crustaceans) μαλακόστρακα και μοιάζουν με μικρές γαρίδες. Ο λόγος για τα krills, που βρίσκονται στα καθαρά νερά της Ανταρκτικής αποτελώντας τη μεγαλύτερη βιομάζα στον πλανήτη. Το πολύτιμο έλαιό τους περιέχει μεγάλες ποσότητες ωμέγα λιπαρών- στη μορφή εικοσαπεντανοϊκού οξέος (EPA) και δοκοσαεξανοϊκού οξέος (DHA)- χάρη στο φυτοπλαγκτόν (μικροφύκη), που είναι η τροφή των krills. Επίσης. το έλαιο krill είναι φυσικά εμπλουτισμένο με το ισχυρό αντιοξειδωτικό ασταξανθίνη, την ευεργετική για το ήπαρ χολίνη και τα θρεπτικά φωσφολιπίδια.

Μοναδικά & αποτελεσματικά οφέλη!

Το έλαιο krill βοηθά στην:

  • Υγιή λειτουργία της καρδιάς και των αρτηριών.
  • Διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων λιπιδίων και πίεσης.
  • Καλή εγκεφαλική λειτουργία αλλά και στην υγιή ανάπτυξη του εγκεφάλου.
  • Μείωση του καθημερινού στρες και στη βελτίωση της διάθεσης.
  • Αύξηση της υγρασίας της επιδερμίδας και στη μείωση της ξηροδερμίας.
  • Διατήρηση υγιών αρθρώσεων και συνδέσμων.
  • Προστασία της οφθαλμικής υγείας και της φυσιολογικής όρασης.

Που θα τα βρεις

Το O-Krill 3 Cardio Support της Flora περιέχει φυσικό, 100% αγνό και αναλλοίωτο έλαιο από krills της Ανταρκτικής. Παρασκευάζεται εν πλω άμεσα στον τόπο συγκομιδής και αποτελεί προϊόν οικολογικής αειφόρου αλιείας με ιχνηλασιμότητα γεωγραφικού μήκους/πλάτους αλίευσης. Είναι εξαιρετικά πλούσια πηγή EPA και DHA, φυσικά εμπλουτισμένο με ασταξανθίνη, χολίνη και φωσφολιπίδια. Ακόμη, η πολύτιμη φόρμουλά του δεν υποβάλλεται σε σκληρές επεξεργασίες που θα κατέστρεφαν τα οργανοληπτικά του στοιχεία και δεν περιέχει διοξίνες, PCBs, βαρέα μέταλλα.

Info:

Θα τα βρεις στα Φαρμακεία και στο www.medmelon.gr.