Ώρα για αποτοξίνωση του ήπατος... Κάνε φυσικό detox με το Milk Thistle Plus της Flora!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ώρα για αποτοξίνωση του ήπατος... Κάνε φυσικό detox με το Milk Thistle Plus της Flora!

Ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες αλλά και επιβλαβείς περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορούν να επιβαρύνουν την ηπατική λειτουργία με αποτέλεσμα να συσσωρευτούν τοξίνες στον οργανισμό σου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία φλεγμονών ή άλλων προβλημάτων όπως: εναπόθεση λίπους στο συκώτι, μειωμένη έκκριση χολής, δυσπεψία, δυσκοιλιότητα, αυξημένα λιπίδια και σάκχαρο. Εδώ λοιπόν έρχεται να δώσει τη λύση το Milk Thistle Plus της Flora, το οποίο χάρη στα ευεργετικά συστατικά του θα αποτοξινώσει τον οργανισμό σου φυσικά και με απόλυτα ασφαλή τρόπο.

Είναι ιδανικό για όσους...

  • Καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.
  • Εργάζονται σε περιβάλλον με φυτοφάρμακα, τοξίνες ή βιομηχανικά χημικά.
  • Λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή, που επιβαρύνει το ήπαρ.
  • Έχουν ήδη επιβαρυμένη ηπατική υγεία και λειτουργία.

Γιατί να το προτιμήσεις

  • Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό των φυσικών συστατικών του από 3 βότανα: Γαιδουράγκαθο, πικραλίδα και αγκινάρα αποτοξινώνει και προστατεύει το ήπαρ από την τοξική δράση χημικών, βαρέων μετάλλων, φαρμάκων και δηλητηρίων.
  • Ενισχύει την ηπατική άμυνα ενάντια σε ιούς.
  • Συμβάλλει στην προστασία από βλάβες που προκαλεί η κατάχρηση αλκοόλ.
  • Βοηθά το ήπαρ σε περιπτώσεις χρόνιας καταπόνησης.
  • Υποστηρίζει την αναπαραγωγή νέων, υγιών ηπατικών κυττάρων.
  • Συντελεί στη διατήρηση χαμηλών επιπέδων λιπιδίων.
  • Παρουσιάζει αντιδιαβητική δράση κυρίως σε ασθενείς µε διαβήτη Β.
  • Βοηθά την έκκριση χολής και μειώνει τα συμπτώματα δυσπεψίας και δυσκοιλιότητας.
  • Είναι μη ΓΤΟ (Μη Γενετικά Τροποποιημένο), ιδανικό για vegetarians ενώ δεν περιέχει γλουτένη.
  • Είναι ασφαλές για μακροχρόνια χρήση.

Milk Thistle Plus της Flora

Φυσικό κοκτέιλ 3 βοτάνων!

Η πολύτιμη σύνθεση του Milk Thistle Plus της Flora περιέχει 3 βότανα: Γαιδουράγκαθο, πικραλίδα και αγκινάρα, που είναι ιδανικά για την αποτοξίνωση του οργανισμού σου.

Συγκεκριμένα, το γαιδουράγκαθο περιέχει τη δραστική ουσία σιλυμαρίνη, που αποτρέπει τη διείσδυση των τοξινών στο ήπαρ. Ακόμη, βοηθά στην αναγέννηση των κατεστραμμένων ηπατικών κυττάρων και ιστών. Επιπλέον, ως αντιοξειδωτικό, εμποδίζει τη δημιουργία ελεύθερων ριζών και οξειδωτικού στρες από τις υψηλές συγκεντρώσεις γλυκόζης.

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι η δράση της σιλυμαρίνης, βάσει πολλών κλινικών μελετών, αποτρέπει τις βλάβες από αλκοόλ. ‘Όταν δε χρησιμοποιείται σε διάρκεια αυξάνει το προσδόκιμο επιβίωσης ασθενών με ηπατικές βλάβες. Επίσης, βελτιώνει τα επίπεδα των ηπατικών ενζύμων σε ασθενείς με κίρρωση, ιογενή ηπατίτιδα και λιπώδη διήθηση και τα συμπτώματα, όπως: ναυτία, αδυναμία, απώλεια όρεξης, κόπωση και πόνοι, ανακουφίζει από τη δυσπεψία και βελτιώνει την εντερική λειτουργία.

Τέλος, το γαϊδουράγκαθο θεωρείται ευεργετικό για όσους έχουν ψωρίαση, ασκεί αντιφλεγμονώδη δράση και μειώνει την ερυθρότητα, την ακμή και τη φλεγμονή.

Ευεργετική πικραλίδα

Οι μελέτες δείχνουν τα ευεργετικά αποτελέσματα της πικραλίδας ενάντια στη συσσώρευση κρυστάλλων στο ουροποιητικό, που αποδίδεται στην απολυμαντική δράση της, ενώ επιβεβαιώνουν τις χολοδιεγερτικές ιδιότητές της. Η ρίζα της περιέχει ινουλίνη, ένα μείγμα από σύνθετους υδατάνθρακες που τρέφουν τα ευεργετικά bifidobacteria στο έντερο και βοηθούν στη διατήρηση των υγιών επιπέδων του σακχάρου του αίματος. Επίσης τονώνει το ανοσοποιητικό, βοηθά στην απορρόφηση των μετάλλων και δρα κατασταλτικά στην ανώμαλη κυτταρική ανάπτυξη.

Πολύτιμη αγκινάρα

Η αγκινάρα αυξάνει την παραγωγή χολής, καθαρίζει το συκώτι από το συσσωρευμένο λίπος και διατηρεί την υγιή ηπατική λειτουργία. Τα αποτελέσματα πολλών κλινικών ερευνών απέδειξαν τη δραστικότητα και την ασφάλεια των εκχυλισμάτων της για τη θεραπεία ηπατικών, πεπτικών και χολικών δυσλειτουργιών, καθώς και τη θετική της επίδραση στα επίπεδα της χοληστερόλης. Επίσης διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ δεν παρουσιάζει καμία παρενέργεια και είναι άριστα ανεκτή.

Info:

Θα το βρεις στα φυσικά και τα ηλεκτρονικά φαρμακεία από τη MedMelon. Πληροφορίες στο www.medmelon.gr.