Ψυχολογικό Τεστ: Απάντησε στις ερωτήσεις και δες πόσο σημαντική είναι η αγάπη για σένα!

Ψυχολογικό Τεστ: Απάντησε στις ερωτήσεις και δες πόσο σημαντική είναι η αγάπη για σένα!

Αξιολόγησε άτομα σύμφωνα με τις ενέργειές τους και μάθε τι δείχνει αυτό για εσένα.

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε μια υποθετική ιστορία με πέντε πρωταγωνιστές. βάλε σε σειρά συμπάθειας τα πρόσωπα της ιστορίας και μάθε τ΄αποτελέσματα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη:"Η αδερφή μου ξαφνικά είναι υπερβολική και καχύποπτη! Τι μπορεί να της συμβαίνει;" Ο ψυχολόγος του Youweekly.gr απαντά..


Ξεκινάμε...

Ο Γιώργος κι η Ελένη είναι τρελλά ερωτευμένοι, ζουν ο ένας για τον άλλο όταν μια φυσική καταστροφή τους χωρίζει. Ξαφνικά (μην προσπαθήσεις να εξηγήσεις τα πράγματα με τη λογική) ενα ποτάμι τους χωρίζει. Δεν υπάρχει τρόπος ο ένας από τους δύο να περάσει στην αντίπερα όχθη. Στην πλευρά που βρίσκεται η Ελένη υπάρχει ένας βαρκάρης αλλά όταν του ζητά να την περάσει απέναντι της ζητά 100 ευρώ αντίτιμο, το διπλάσιο απ ότι θα έπαιρνε κανονικά. Η Ελένη δεν έχει χρήματα ενώ δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βρεθεί στην αντίπερα όχθη. Υπάρχει άλλος ένας άνδρας, ο Λουκάς που της προτείνει να της δώσει τα χρήματα που χρειάζεται αρκεί να δεχτεί να κάνει έρωτα μαζί του. Η Ελένη κοιμάται με τον άνδρα, παίρνει τα χρήματα και καταφέρνει να πληρώσει το βαρκάρη και να βρεθεί στην πλευρά που βρίσκεται ο σύντροφός της. Επανενώνεται με το Γιώργο και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ένας φίλος του Γιώργου, ο Δημήτρης μαθαίνει τι έχει συμβεί και του αποκαλύπτει πως η Ελένη κοιμήθηκε με τον Λουκά. Ο Γιώργος αποφασίζει να λήξει τη σχέση και ξεκαθαρίζει στην Ελένη πως δε θέλει να είναι πια μαζί.

Δείτε ακόμη: Έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση; Μικρές συμβουλές από την Σταματίνα Τσιμτσιλή για να την τονώσεις!
Αυτή ήταν η ιστοριούλα. Βάλε σε σειρά ανάλογα με το πόσο συμπαθής σου είναι κάθε ένα από τα πρόσωπα της ιστορίας. Μην κλέβεις! Πήγαινε παρακάτω μόνο όταν κάνεις την κατάταξη.

Έχεις τη λίστα έτοιμη; Αν ναι συνέχισε και μάθε το αποτέλεσμα.
Αποτέλεσμα
Βαρκάρης: Επιχειρήσεις - Δουλειά
Γιώργος: Αγνότητα
Δημήτρης: Φιλία
Ελένη: Αγάπη
Λουκάς: Σεξ

Η σειρά με την οποία τοποθέτησες τα πρόσωπα δείχνουν τις αξίες σου στη ζωή και το πώς τις καταστάσεις.