4 tips για να δείχνεις πιο sexy κάθε μέρα! Oι μικρές αλλαγές που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σου στον Θεό!

4 tips για να δείχνεις πιο sexy κάθε μέρα! Oι μικρές αλλαγές που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σου στον Θεό!

Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου θα σε κάνουν να δείχνεις πιο ξεκούραστη άρα και πιο sexy.

Έτοιμη; Διαβάστε παρακάτω....

ΚΑΝΕ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΤΩΡΑ! Ακόμα κι αν τα πρώτα μπάνια δεν έχουν ξεκινήσει, εσύ πρέπει να είσαι προετοιμασμένη. Αν δεν έχεις κάνει ακόμα laser σε πόδια και μπικίνι, τότε εξοπλίσου με ένα πολύ καλό ξυραφάκι και μια κρέμα ξυρίσματος για να αποφύγεις όσο περισσότερους ερεθισμούς γίνεται. Φυσικά, μην ξεχνάς την ενυδατική σου… για δέρμα σαν βελούδο!


ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ. Μείνε όμως μακριά από προϊόντα όπως είναι τα εξαιρετικά άγρια σφουγγάρια, γιατί μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην επιδερμίδα σου. Ακόμα και με απαλές κινήσεις, ένα καλό απολεπιστικό κάνει θαύματα!

Δείτε ακόμη: "Είμαι 30 ετών και δεν έχω σταθερό κύκλο! Μπορώ να το ρυθμίσω;" O γυναικολόγος του Youweekly.gr απαντά...

ΚΑΝΕ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ. Ήρθε η ώρα να βγάλεις από την ντουλάπα τις αγαπημένες σου πλατφόρμες και τα υπέροχα πέδιλα που έχεις. Τα περιποιημένα πόδια σίγουρα είναι προσόν και σου δίνουν αυτοπεποίθηση.

ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! Η τελευταία συμβουλή ομορφιάς είναι σημαντική σε κάθε εποχή και δεν κουραζόμαστε να την επαναλαμβάνουμε. Το ξέρω ότι ορισμένες φορές είναι απλά αδύνατο, αλλά 7-8 ώρες συνεχόμενου ύπνου θα κάνουν θαύματα στον οργανισμό, στην επιδερμίδα και την ψυχολογία σου. Δοκίμασέ το!

TAGS