Ονειροκρίτης: Τι σημαίνει όταν βλέπεις ότι έχεις ερωτική επαφή!

Άλλη η ερμηνεία για τον πρώην και άλλη για... το αφεντικό!

Ονειροκρίτης: Τι σημαίνει όταν βλέπεις ότι έχεις ερωτική επαφή!

Έχουμε ξαναμιλήσει για τον αλλόκοτο κόσμο των ονείρων, εκεί που μπορεί να μην συμβεί τίποτα, μπορεί όμως και να συμβούν όλα. Βλέπεις, το ότι πέφτεις να κοιμηθείς δεν σημαίνει ότι διαγράφεις μονοκοντυλιά την καθημερινότητα και τα άγχη σου. ΟΟΟΧΙΙ. Ακόμα και να μη θέλεις να τα σκέφτεσαι, θα σε θυμηθούν εκείνα και θα φροντίσουν να απασχολήσουν το μυαλουδάκι σου ακόμα και την ώρα που ονειρεύεσαι.

Ας περάσουμε όμως ειδικότερα στο θέμα μας: όταν τα όνειρα αποκτούν σεξουαλικό περιεχόμενο, αλλά ενοχλητικά περίεργο και σε κάνει να ξυπνάς με διαταραγμένα νεύρα και προσωπικότητα. Διαβάστε παρακάτω...

Για παράδειγμα, ονειρεύτηκες ποτέ ότι κάνεις σεξ ή εκπληρώνεις κάποια φαντασίωσή σου με το αφεντικό σου που σε κάνει να μην μπορείς να τον κοιτάξεις με τον ίδιο τρόπο; Ευτυχώς, για την προσωπική σου ηρεμία, είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχεις σεξουαλικά όνειρα που σου φαίνονται από απονενοημένα μέχρι αηδιαστικά.

Αν αυτό όμως συνεχίζει να σου προκαλεί απανωτά ερωτηματικά, η ειδική στα όνειρα συγγραφέας του βιβλίου The Love, Sex, and Relationship Dream Dictionary, Kelly Sullivan Walden, αποκαλύπτει την σημασία των πιο αλλόκοτων σεξουαλικών ονείρων.

Δείτε ακόμη: Η στιγμή της αλήθειας! Πως θα καταλάβεις ότι σε έχει βαρεθεί! Αντέχεις να μάθεις;



Ας ακούσουμε τι έχει να μας πει πάνω στο τι σημαίνει όταν βλέπεις ότι κάνεις σεξ με:

1. Τον πρώην σου
Τι νομίζεις εσύ ότι σημαίνει: "Μήπως πρέπει να επιστρέψω σε εκείνον; Μήπως έκανα τεράστιο λάθος που τον χώρισα; Τώρα που το σκέφτομαι νομίζω ότι μου λείπει".Τι πραγματικά σημαίνει:

Γενικά να ξέρεις πως οποιοσδήποτε πρωταγωνιστεί στα όνειρά σου είναι μία προβολή ενός κομματιού της προσωπικότητας σου. Έτσι, αυτός που εμφανίζεται στο όνειρό σου δεν είναι πραγματικά ο πρώην σου, αλλά εσύ. "Ένας πρώην αντιπροσωπεύει μία πλευρά του εαυτού σου η οποία ήρθε στην επιφανεία όταν είχες σχέση μαζί του και από την οποία μπορεί πλέον να έχεις απομακρυνθεί".

Τι συμβουλεύει η ειδικός:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χρειάζεται/αξίζει/πρέπει να στείλεις μήνυμα στον πρώην σου. Αυτό που χρειάζεται είναι να ψάξεις στο παρελθόν σου και να ξανασυνδεθείς με εκείνο το, ίσως, παραμελημένο κομμάτι το εαυτού σου.

2. Το αφεντικό σου

Τι νομίζεις εσύ ότι σημαίνει: "Λες να είμαι ερωτευμένη με το αφεντικό μου και να μην το ξέρω; ΙΟΥ".

Τι πραγματικά σημαίνει: Το αφεντικό σου, όπως είπαμε αμέσως πριν, είναι κι αυτός μία προβολή ενός κομματιού του εαυτού σου.

Τι συμβουλεύει η ειδικός: Η εικόνα του αφεντικού, συνήθως, εκπροσωπεί την εξουσία και αυτό το όνειρο θέλει να σου δείξει ότι ίσως αυτή την περίοδο ψάχνεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου ώστε να πάρεις τη ζωή ή κάποια κατάσταση που σε δυσκολεύει στα χέρια σου.

Ένα ζώο

Τι νομίζεις εσύ ότι σημαίνει: "Είμαι ανώμαλη; Είναι δυνατόν να είμαι φαν της κτηνοβασίας; Με σιχαίνομαι". Τι πραγματικά σημαίνει: Σύμφωνα με την δρ. Walden, αυτό το όνειρο δείχνει την ανάγκη/επιθυμία σου να επανασυνδεθείς με τα ανθρώπινα ένστικτά σου (τα οποία όλοι ξέρουμε πως είναι ζωώδη), να επανασυνδεθείς με την φύση και ίσως να αποσυνδεθείς λίγο από το pc/το κινητό σου ή οποιοδήποτε τεχνολογικό gadget χρησιμοποιείς συχνά.

Έναν διάσημο

Τι νομίζεις εσύ ότι σημαίνει: "Ο Ryan Gosling είναι το άλλο μου μισό. Είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο".

Τι πραγματικά σημαίνει: Το να βλέπεις ότι κάνεις σεξ με έναν διάσημο μπορεί να σημαίνει ότι επιθυμείς να φανείς, να ξεχωρίσεις, να αλλάξεις τον κόσμο ή κάτι που σε ενοχλεί ιδιαίτερα στη ζωή σου.

Έναν εξωγήινο ή κάτι άλλο απροσδιόριστο

Τι νομίζεις εσυ ότι σημαίνει: "Τι μου συμβαίνει; Τι έχω πάθει;"

Τι πραγματικά σημαίνει: Ότι ίσως είναι καιρός να αρχίσεις να σε αγαπάς γι' αυτό που είσαι ακόμα κι αν αυτό εμπεριέχει τις παραξενιές σου ή όσα, τέλος πάντων, σε κάνουν, μερικές φορές, να φαίνεσαι "περίεργη" ή ακατανόητη στους άλλους.

Αν έχεις φτάσεις μέχρι αυτό το σημείο πιθανώς έχεις συνειδητοποιήσει πως, τελικά, τα όνειρα που σου φαίνονται περίεργα δεν είναι και τόσο περίεργα ενώ κάθε πρόσωπο που εμφανίζεται σε αυτά στην πραγματικότητα είσαι εσύ. Κι επίσης -ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ- επαναλαμβάνουμε: όσο καλό κι αν ήταν το σεξ με τον πρώην σου στο όνειρό σου Μη. Του. Στείλεις. Μήνυμα.