Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το στρες σου χτυπάει τη πόρτα; Η Αν Χάθαγουεϊ αποκαλύπτει τον δικό της τρόπο για να τα βγάλεις πέρα!

Θα σας σώσει!

Το στρες σου χτυπάει τη πόρτα; Η Αν Χάθαγουεϊ αποκαλύπτει τον δικό της τρόπο για να τα βγάλεις πέρα!
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 19.01.2019 14:20

Η Αν Χάθαγουεϊ είναι μια ηθοποιός του Χόλιγουντ, αλλά και μια γυναίκα της διπλανής πόρτας.

Βγάζει κάτι οικείο, έχει ένα γλυκό χαμόγελο και εκπέμπει μια όμορφη ευαισθησία. Διαβάστε παρακάτω....

«Τα μίντια με κυνηγούσαν για πολύ καιρό. Το γεγονός ότι ήμουν διάσημη με κατέστρεψε. Αυτή η κατάσταση μου προκαλούσε υπερβολικό άγχος, δεν ήξερα πώς να τη διαχειριστώ» είχε δηλώσει το 2014 στο περιοδικό Elle της βρετανικής έκδοσης.

Δείτε ακόμη: «Δεν θα πάω στο Survivor...Η οικονομική πρόταση ήταν πάρα πολύ καλή, αλλά…»

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για το άγχος και τους φόβους της. «Πολλές φορές καταλήγω να φοράω κάτι βαρετό και να βγαίνω έξω προσπαθώντας να εξαφανιστώ από το πλήθος» έχει πει στο παρελθόν.

Η Αν Χάθαγουεϊ είναι μια γυναίκα, όπως όλες μας. Φοβάται, αγχώνεται και πολλές φορές προσπαθεί να διαχειριστεί το στρες της. Ευτυχώς για εκείνη, έχει βρει μια τεχνική που την βοηθά και διώχνει το άγχος της μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Ντύθηκε ξανά νυφούλα ένα σχεδόν χρόνο μετά τον γάμο της με τον Τανιμανίδη!

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο αμερικανικό περιοδικό Town & Country και αποκάλυψε τον δικό της πρωτότυπο τρόπο για να καταπολεμά το άγχος και το στρες.

Αυτό που προτείνει η ηθοποιός είναι να πάρεις ένα κερί, ένα μολύβι και ένα χαρτί. Υπολόγισε ότι για 12 λεπτά θα καθίσεις να γράψεις σε ένα χαρτί ό,τι αρνητικό σκέφτεσαι και ό,τι σε αγχώνει. Με το που τελειώσεις, δεν θα το διαβάσεις αλλά θα πάρεις το κερί και θα το κάψεις. Ολοι οι φόβοι σου θα γίνουν έτσι καπνός!

Ολη αυτή η κακή ενέργεια, το άγχος, η οργή, θα γίνουν καπνός. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, δοκίμασέ το. Απλά θέλει προσοχή το κερί...Μην πάρουμε καμιά φωτιά...., αναφέρει το bovary.gr.

Share