Μάθε πώς να μην παχύνεις ποτέ! Αυτά είναι τα μυστικά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και μας χρειάζονται ενόψει πρωτοχρονιάς!

Μάθε πώς να μην παχύνεις ποτέ! Αυτά είναι τα μυστικά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και μας χρειάζονται ενόψει πρωτοχρονιάς!

Τη μάχη με τα κιλά κέρδισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από χρόνια.

Από τότε, φροντίζει να διατηρεί το βάρος της σε συγκεκριμένα κιλά και να μην παχαίνει ποτέ! Μάθε τα μυστικά της για μια αδύνατη σιλουέτα χωρίς στερήσεις. Διαβάστε παρακάτω....

Για πρωινό γάλα με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και μια κουταλιά της σούπας δημητριακά ή ομελέτα, γιαούρτι με φρούτο ή φρυγανιά με μέλι.

Δείτε επίσης: Μεγάλη προσοχή! Ιδού από ποιες ασθένειες κινδυνεύετε αν έχετε καιρό να κάνετε σeξ!


Για σνακ, οι επιλογές της κινούνται ανάμεσα σε φρούτα εποχή ή ξηρούς καρπούς, ενώ το μεσημεριανό της έχει πάντα πρωτεΐνες, όπως λευκό ψάρι ή στήθος κοτόπουλο.

spuro

Το βραδινό φροντίζει να είναι πριν τις 9 και περιλαμβάνει πράσινη σαλάτα ή ντάκο με γιαούρτι αντί για τυρί ή κόκκινο κρέας ή λευκό ψάρι με σαλάτα.

Στοματικός έρωτας: Τι παθαίνει μια γυναίκα αν καταπιεί το σπέρμα του συντρόφου της;

Τέλος, από ροφήματα, η Κωνσταντίνα προτιμά το κρύο τσάι χωρίς θερμίδες, λέει "ναι" στο άφθονο νερό και αποφεύγει το αλκοόλ και τα αναψυκτικά".

Η ίδια πάντα έχει σαν αρχή της την ακόλουθη φράση: "Αγαπώ τη γυμναστική και το καλομαγειρεμένο φαγητό. Δεν θέλω να στερούμαι τίποτα, γιατί δεν μου αρέσει να έχω απωθημένα".

«Ήμουν βομβαρδισμένο τοπίο, με έσπρωχναν με το καροτσάκι να…»: Σοκάρει Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλώντας για τη μάχη της με τον καρκίνο