Το ξέρατε ότι η Jennifer Aniston βάζει βαζελίνη στα μάτια; Δείτε το γιατί...

Το ξέρατε ότι η Jennifer Aniston βάζει βαζελίνη στα μάτια; Δείτε το γιατί...
Είναι famous και ιδιαίτερα αγαπητή- για να μην πούμε λατρεμένη- στο κοινό της Αμερικής. Την γνώρισαν και την έβαλαν στα σπίτια τους από όταν πρωτοεμφανίστηκε στην αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά friends όπου την απολάμβαναν για πολλά χρόνια ως Rachel Green.

Νέα, φρέσκια και λαμπερή έκανε εντύπωση από την αρχή. Αυτό όμως που μας κάνει εντύπωση είναι ότι στα 48της η Jennifer εξακολουθεί να αψηφά το γήρας ή το γήρας εκείνη....Διαβάστε παρακάτω:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα μυστικά στα οποία η Jennifer χρωστάει το γεγονός ότι τα μάτια της δεν έχουν ρυτίδες είναι η βαζελίνη. Δεν είναι ακριβές κρέμες και οροί, αλλά βαζελίνη, που μπορεί να αγοραστεί με μόλις 1£. Κάθε βράδυ πριν πάει για ύπνο, η τηλεοπτική και κινηματογραφική σταρ απλώνει μια παχιά στρώση βαζελίνης κάτω από τα μάτια της για να κρατήσει μακριά ρυτίδες όπως το «πόδι της χήνας».

Το αυστραλιανό μοντέλο Miranda Kerr επίσης εικάζεται ότι χρησιμοποιεί μια παρόμοια τεχνική, μόνο που χρησιμοποιεί lip balm και όχι βαζελίνη. Εκείνη απλώνει με απαλές κινήσεις το προϊόν γύρω από τα μάτια της για λάμψη: βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε balm και όχι gloss.

Διαβάστε ακόμα στο Youweekly.gr:

Έχετε δει τα πόδια της Blake Lively; Αν όχι δείτε τα και μάθε τε το μυστικό της

Γιατί η Χάλι Μπέρι έχει αλαβάστρινη επιδερμίδα στα 50 της χρόνια…Μάθαμε το μυστικό της

H δίαιτα express της Beyonce! 10 κιλά σε 10 ημέρες…