"Πώς διατηρούμαι στα 52,5 κιλά!" - Οι διατροφικές συνήθειες της Βίκυς Χατζηβασιλείου! Μόνο στο Youweekly.gr

«Καλή ζωή, καλή διατροφή, σημαίνει υγιές κορμί» έχει δηλώσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου αρκετές φορές και δεν παρεκκλίνει εύκολα από τις διατροφικές της συνήθειες.

Άλλωστε, η παρουσιάστρια του «Πάμε πακέτο» είναι γνωστό τοις πάσι ότι είναι μια από τις καλύτερες μαγείρισσες και το ίδιο υποστηρίζει και ο περίγυρός της, γνωρίζοντας ότι αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι τα «βρώμικα και τα delivery». διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Ο ένας και μοναδικός τρόπος για να φτιάξει η μέρα σου! Το μυστικό της Σταματίνας Τσιμτσιλή...

Η Βίκυ μάς ενημερώνει μέσω Instagram για τις διατροφικές της επιλογές και περνάει το δικό της μήνυμα για σωστή διατροφή χωρίς περιττές θερμίδες.

«Το τέλειο πρωινό ξεκίνημα; Ψωμί, ταχίνι και μέλι. Το πιο υγιεινό σνακ; Ανάλατοι ξηροί καρποί. Το καλύτερο αναψυκτικό; Νερό με δυόσμο και μοσχολέμονο. Ιδανικές επιλογές για κυρίως γεύματα; Σαλάτα με κρίθινα παξιμαδάκια, φέτα και ντομάτα ή πράσινη σαλάτα με μαστέλο Χίου». Και συνεχίζει: «Φροντίζω να έχω μια ισορροπία γενικώς στα γεύματά μου: Εξισορροπώ τη μικρή ατασθαλία της μίας ημέρας με πιο υγιεινές θερμίδες την άλλη μέρα. Επίσης ακολουθώ τον “κανόνα του κιλού”. Μόλις πάρω ένα κιλό, κάνω μια μικρή προσπάθεια, π.χ. περιορίζω το βραδινό, βγάζω τα γλυκά από τη διατροφή μου και επανέρχομαι στο φυσιολογικό μου βάρος, στα 52,5 κιλά. Έχω τεράστια αδυναμία στα γλυκά. Το ψυγείο μου είναι γεμάτο σοκολατάκια, τρώω όμως ένα την ημέρα».