Θα τραβάτε τα μαλλιά σας μόλις δείτε ποια είναι η νέα τάση ομορφιάς που προωθεί η Gwyneth Paltrow!

Θα τραβάτε τα μαλλιά σας μόλις δείτε ποια είναι η νέα τάση ομορφιάς που προωθεί η Gwyneth Paltrow!

Όταν πρόκειται για την ομορφιά και την μόδα, οι διάσημοι celebrities δημιουργούν νέες τάσεις και χαιρόμαστε να τις δοκιμάζουμε. Γιατί συμβαίνει αυτό; Έχουν όμορφα σώματα, πρόσωπα και είναι πλούσιοι, άρα κάτι πρέπει να κάνουν καλά.

Τώρα, ένας νέος οδηγός ομορφιάς από την Gwyneth Paltrow έχει γίνει viral και πολλοί άνθρωποι μιλάνε γι’αυτόν. Διαβάστε παρακάτω...

Η Gwyneth Paltrow είναι γνωστή για τις αμφιλεγόμενες θεραπείες που υποστηρίζει στην δημοφιλή ιστοσελίδα της, Goop!

Είτε λέει να περπατάμε ξυπόλυτοι για να θεραπεύσουμε την κατάθλιψη, είτε το να βάζουμε γύρω μας κρυστάλλους για να θεραπεύσουμε την υπογονιμότητα, πολλοί θέλουν να δοκιμάσουν αυτές τις ‘φυσικές’ θεραπείες για να δουν περί τίνος πρόκειται.

Δείτε ακόμη: Σταματήστε τα αμέσως: 4+1 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και απαγορεύουν ρητά οι γυναικολόγοι!

Υπάρχουν κάποιοι γιατροί βέβαια που λένε πως δεν πιστεύουν πως οι μέθοδοι αυτοί είναι αποτελεσματικοί.

Πρόσφατα, η Gwyneth Paltrow δέχτηκε πυρά, αυτή τη φορά γιατί πρότεινε στον κόσμο να ρίχνει καφέ στον ποπό του για να "αποτοξινώσουν" το κόλον τους.

Δείτε όμως γιατί αυτή η νέα τρέλα μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

Το κλύσμα καφεΐνης είναι μία διαδικασία όπου καφές εγχέεται στον πρωκτό για να καθαρίσει το παχύ έντερο. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Μάλιστα, προέρχεται από την αρχαία Αίγυπτο. Επιστήμονες από το 1920 πιστεύουν πως είχε καλά αποτελέσματα και απομάκρυνε τις τοξίνες από το συκώτι.

Η Dr. Jen Gunter δεν είναι τόσο σίγουρη ότι αυτό το κλύσμα μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας.

“Δεν υπάρχουν στοιχεία πως το κλύσμα αυτό απομακρύνει τα απόβλητα από το κόλον. Αυτό το κάνουν οι κινήσεις του εντέρου. Αυτό είναι ένα ψεύτικο φάρμακο.”


Ειδικοί συνιστούν στους ασθενείς να μην δοκιμάζουν αυτά τα κλύσματα γιατί δεν είναι γνωστό πως έχουν κάποιο όφελος και στην πραγματικότητα έχουν δείξει διάφορες παρενέργειες.

“Υπάρχει κίνδυνος για διάτρηση του εντέρου, διαταραχή της χλωρίδας, πόνος στην κοιλιά, τάση για εμετό και νεφρική ανεπάρκεια.