Νομικού - Οικονομάκου: Μας αποκαλύπτουν τα διατροφικά μυστικά τους πριν την παραλία!

Νομικού - Οικονομάκου: Μας αποκαλύπτουν τα διατροφικά μυστικά τους πριν την παραλία!

Δες τα πιο καυτά diet και fitness tips των σταρ και μάθε πώς διατηρούν τις τέλειες αναλογίες τους! Είναι πιο απλό απ’ όσο νομίζεις...

Σήμερα το Youweekly.gr θα σου αποκαλύψει της Αθηνάς Οικονομάκου και της Δούκισσας Νομικού:

Δείτε ακόμη: Η δίαιτα των 7 ημερών της Φαίης Σκορδά! Αναλυτικό πρόγραμμα...

Δούκισσα Νομικού

Τι κι αν γέννησε περίπου πριν έναν μήνα το πρώτο της παιδί; Η πανέμορφη Δούκισσα ήδη έχει χάσει 8 κιλά και συνεχίζει ακάθεκτη. Η ίδια εξομολογείται ότι αυτό το θεαματικό αποτέλεσμα οφείλεται στον συνδυασμό άσκησης και υγιεινής διατροφής. Έχει μάθει να τρώει σωστά, γεγονός που τη βοήθησε και σε αυτή τη φάση της ζωής της. Εννοείται ότι δεν παραλείπει να γυμνάζεται συστηματικά με yoga, pilates και προπόνηση με ιμάντες TRX.

Δείτε ακόμη: Η σούπερ δίαιτα της Βίκυς Χατζηβασιλείου! Χάσε 5 κιλά σε 1 μήνα!

Tip: Πίνει πολύ νερό, αποφεύγει τη ζάχαρη και το αλκοόλ και τώρα την άνοιξη έχει εμπλουτίσει το μενού της με φρέσκα φρούτα.

Δείτε ακόμη: Το απόλυτο ανοιξιάτικο smoothie! Η συνταγή που θα σας ξετρελάνει!

Αθηνά Οικονομάκου

Η ηθοποιός κατάφερε μέσα σε λιγότερο από ενάμιση μήνα να χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να αποκτήσει το κορμί που είχε πριν. Και παρ’ όλο που είναι πολύ κοντά στην παλιά της σιλουέτα, δεν σταματά να προπονείται σκληρά με aerial yoga και pilates. Η Αθηνά έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης με ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής με συχνά γεύματα, ενώ το πρόγραμμα της γυμναστικής τη, περιλαμβάνει και ασκήσεις Crossfit, αερόβια άσκηση και βάρη.

Δείτε ακόμη: Η μυστική δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη! Έτσι διατηρείται στα 58 κιλά!

Τip: Το μενού της συνήθως περιλαμβάνει: Πρωινό: Σκέτος καφές ή τσάι, 1/2 γκρέιπφρουτ. Μεσημεριανό: 1/2 τόνο, μία φέτα ψωμί του τοστ και καφέ. Βραδινό: 2 φέτες κρέας χωρίς λιπαρά, 1 φλιτζάνι όσπρια, 1 φρούτο.