Βίκυ Καγιά - Φαίη Σκορδά: Τα διατροφικά μυστικά τους για καλλίγραμμα πόδια! Τα μάθαμε και σας τα αποκαλύπτουμε!

Τα μάθαμε και σας τα αποκαλύπτουμε!

Βίκυ Καγιά - Φαίη Σκορδά: Τα διατροφικά μυστικά τους για καλλίγραμμα πόδια! Τα μάθαμε και σας τα αποκαλύπτουμε!

Δες τα πιο καυτά diet και fitness tips των σταρ και μάθε πώς διατηρούν τις τέλειες αναλογίες τους!

Σήμερα το youweekly.gr θα σας αποκαλύψει τα μικρά μυστικά της Βίκυς Καγιά και της Φαίης Σκορδά που τους βοηθάνε να μην παίρνουν εύκολα κιλά και να διατηρούν τα καλλίγραμμα πόδια τους! Διαβάστε παρακάτω...

Φαίη Σκορδά

Το ημερήσιο μενού της περιλαμβάνει καφέ ή τσάι για πρωινό, 1 κούπα δημητριακά με γάλα, ενώ το μεσημέρι επιλέγει 90 γρ. κοτόπουλο, 1 κούπα μαρούλι και 1 κομμάτι cottage cheese. Με ενδιάμεσο σνακ 1 μπανάνα και 1 φρυγανιά ολικής άλεσης, η μέρα της τελειώνει με 1 φρουτοσαλάτα και 1 γιαούρτι... για το δείπνο. Το σημαντικότερο στη διατροφή της; Αποφεύγει τους κακούς υδατάνθρακες (ψωμί, ζυμαρικά, γλυκά), προτιμώντας πρωτεΐνη και λαχανικά σε όση ποσότητα θέλει – έτσι δεν πεινάει.

Δείτε ακόμη: Η σούπερ δίαιτα της Βίκυς Χατζηβασιλείου! Χάσε 5 κιλά σε 1 μήνα!

Tip: Μία φορά την εβδομάδα φροντίζει να καταναλώνει μια μικρή ποσότητα άπαχου μοσχαρίσιου κρέατος με ένα μπολ πράσινης σαλάτας. Πίνει 1,5 lt νερό την ημέρα και δεν καταναλώνει αναψυκτικά.

Βίκυ Καγιά

Περίπου πριν τρεις μήνες γέννησε το δεύτερο παιδί της. Σήμερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους followers της τις διατροφικές της συνήθειες. Πριν λίγες μέρες ανέβασε το light μεσημεριανό της γεύμα, ένα πιάτο ομελέτα με λαχανικά, συνοδευόμενο από τοματίνια, ένα κριτσίνι ολικής άλεσης και ένα ποτήρι λεμονάδα. Με ανάλογου τύπου γεύματα φανταζόμαστε πως θα χάσει τα περίπου τρία κιλά που της έχουν μείνει από την εγκυμοσύνη της.

Δείτε ακόμη: Το πρόγραμμα διατροφής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, έτσι ώστε να επιστρέψει στα κανονικά της κιλά!

Tip: «Δεν μετράω τα γραμμάρια στη διατροφή μου, αλλά έχω ένα μέτρο. Δεν θα φάω ποτέ μια τούρτα μόνη μου, ούτε θα φάω δύο πιάτα πατάτες τηγανητές και κάθε μέρα», λέει η Βίκυ.