H Tάμτα μας αποκάλυψε το μυστικό της: "Πώς από 70 κιλά... έπεσα στα 55"

H Tάμτα μας αποκάλυψε το μυστικό της:

Οι πιο παλιοί τη θυµόµαστε µε φουντωτά µαλλιά –αφάνα style– όταν την πρωτοείδαµε το 2003 στο µουσικό τηλεπαιχνίδι «Super Idol» αλλά και πιο... τσουπωτούλα στα κιλά της όταν τραγουδούσε µαζί µε τον νικητή του σόου Σταύρο Κωνσταντίνου στον τελικό «Το άλλο µου µισό»... Και ναι αυτό έκανε µετά η Τάµτα... έµεινε στο µισό της βάρος –τρόπος του λέγειν, βέβαια– χάνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ 15 ολόκληρα κιλά!

Γραµµωµένο κορµί
Μέχρι το 2008 η λέξη γυµναστική ήταν άγνωστη για την ίδια, αλλά από εκεί και µετά... τσακώθηκε κατά πως φαίνεται µε το... ψυγείο και έγινε φίλη µε τους ιµάντες και τα βάρη! Η αφορµή, όπως λέει, ήταν τα κιλά που έχασε και η ανάγκη της να αυξήσει το µυϊκό της σύστηµα, αφού χωρίς άσκηση φαίνεται ακόµα πιο αδύνατη... «Δεν άρχισα τη γυµναστική για να χάσω κιλά αλλά για λόγους υγείας και ενδυνάµωσης, αφού προσθέτει στο µυϊκό µου σύστηµα 2-3 κιλά», εξηγεί εκείνη για τον έρωτά της πλέον... µε την προπόνηση! Μέχρι στο σπίτι γυµνάζεται, λατρεύει τον καναπέ που στα στιβαρά του... µπράτσα κάνει διάφορες ασκήσεις, ενώ αγαπηµένο της αξεσουάρ είναι... τα µπουκάλια νερού που αντικαθιστούν επάξια τα βαράκια! Διαβάστε παρακάτω...

«Μέχρι και τον καναπέ µου χρησιµοποιώ για να γυµναστώ αλλά και µπουκάλια µε νερό!», λέει µε πάσα ειλικρίνεια. Το πρόγραµµά της περιλαµβάνει γυµναστική 3-4 φορές την εβδοµάδα, µε όργανα κυρίως αλλά και συνδυαστική προπόνηση µε pilates, µπάλες και ιµάντες, µε τον στίβο πρόσφατα να έχει κλέψει την καρδιά της. Βέβαια, έχει ένα παράπονο που µας το εκµυστηρεύεται: «Θέλω να φαίνοµαι γραµµωµένη αλλά το δικό µου σώµα θέλει πολύ µεγάλη προσπάθεια. Αν άλλος σήκωνε τα κιλά που βάζω εγώ στα πόδια θα ήταν τούµπανο!»...

Δείτε ακόμη: Η γρήγορη δίαιτα για να μπεις στο μαγιό σου! Χάσε 10 κιλά σε 10 ημέρες!

Οι pilates είναι πλέον στο... ηµερήσιο µενού της Τάµτα που του... δίνει και καταλαβαίνει πάνω στην µπάλα, ενώ απαραίτητη είναι πάντα εν ώρα άσκησης µια selfie... Έτσι για να µην πάει χαµένος τόσος ιδρώτας !

Η δίαιτά της για να τα... χάσεις!

Πρωινό

Ασπράδια αυγών και κουάκερ, 1 καφές σκέτος

Δείτε ακόμη: Smoothie με μπανάνες και φράουλα! Το ρόφημα που θα σας γεμίσει ενέργεια χωρίς τύψεις!

Μεσηµεριανό
Βραστό κοτόπουλο (όση ποσότητα θέλεις) µε πράσινη σαλάτα εποχής

Βραδινό
Σαλάτα εποχής µε λαχανικά ή 1 γιαούρτι 2% µε 2 φρούτα εποχής

Πλέον ακολουθεί µια ισορροπηµένη διατροφή 5 γευµάτων ηµερησίως µε µαγειρευτό φαγητό που φτιάχνει η ίδια, ενώ δεν παραλείπει ποτέ το πρωινό της και πίνει πολύ νερό.