Ο personal trainer της Βίκυς Χατζηβασιλείου μας αποκαλύπτει τις ασκήσεις που ακολουθεί! Έτσι κρατάει την σιλουέτα της σε φόρμα!

Έτσι διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της!

Ο personal trainer της Βίκυς Χατζηβασιλείου μας αποκαλύπτει τις ασκήσεις που ακολουθεί! Έτσι κρατάει την σιλουέτα της σε φόρμα!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παρά το πέρασμα του χρόνου διατηρεί μια άψογη καλλίγραμμη σιλουέτα.

Ο personal trainer της παρουσιάστριας, μας αποκαλύπτει τις ασκήσεις που ακολουθεί και διατηρείται σε φόρμα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπεκατώρου: Αποκαλύπτει το κόλπο που κάνει για να κρύβει... έξυπνα τα περιττά κιλά!

Η νέα πρωτοποριακή μέθοδος γυμναστικής που εφαρμόζει τους τελευταίους 4 μήνες σε συνδυασμό με το surfset fitness, ονομάζεται Miha bodytec.

Tο YOU συνάντησε κατ’ αποκλειστικότητα τη Βίκυ Χατζηβασιλείου στο γυμναστήριο Snap Fit στο Κολωνάκι να κάνει ισομετρικές ασκήσεις επάνω στη σανίδα, ενώ τα καλώδια στο σώμα της γυμνάζουν διαδοχικά 650 μυς. Μέσα σε 20 λεπτά, ουσιαστικά κάνει τη γυμναστική που θα έκανε σε 4 ώρες, σε ένα πρόγραμμα ανάλογο με εκείνο που εφαρμόζουν επαγγελματίες αθλητές ανά τον κόσμο που θέλουν να ανέβουν επίπεδο. «Στόχος μας είναι να σμιλέψουμε το σώμα και να χάσουμε λίπος.

Δείτε ακόμη: Βίκυ Κάβουρα: Αυτά είναι τα μυστικά της για άψογη σιλουέτα!

Η προπόνηση ενδείκνυται και για αρχάριους, ωστόσο η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο», μας αποκαλύπτει ο personal trainer της παρουσιάστριας, Γιάννης Λαφτσής, και συμπληρώνει: «Αυτή η μέθοδος γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες, ειδικά τους κοιλιακούς, τους γλουτούς και τα πόδια».