Έμιλι Ρατακόφσκι: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της! 10 λεπτά μονάχα αρκούν!

Η πιο σέξυ γυναίκα του πλανήτη εξομολογείται

Έμιλι Ρατακόφσκι: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της! 10 λεπτά μονάχα αρκούν!

Η Έμιλι Ρατακόφσκι είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου και όχι άδικα. Η ίδια λοιπόν αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της και πιστέψτε το, 10 λεπτά μονάχα αρκούν!

Εκτός από ένα υπέροχο σώμα, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και όμορφη σε μια συνολική εικόνα.

Για πολλούς, θεωρείται η πιο sεxy γυναίκα του πλανήτη, αν και τις περισσότερες φορές είναι πολύ απλή, τόσο με το μακιγιάζ που επιλέγει, όσο και με τις ενδυματολιγικές της προτιμήσεις.

Και μιας και θέλει να μοιραστεί τα μυστικά της καθημερινής της περιποίησης με τις υπόλοιπες γυναίκες του κόσμου, ετοίμασε ένα βίντεο με τη δεκάλεπτη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί.

Δείτε την και δοκιμάστε τα μυστικά της!

Ποια τάση από τα 90's επιστρέφει και κάνει χαμό; Η Emily Ratajkowski το φόρεσε πρώτη στην πιο εκρηκτική εκδοχή του!

Επιστρέφουν από τα 90's και κάνουν ήδη χαμό στην αγορά! Η Emily Ratajkowski το φόρεσε πρώτη με μια διαφορετική εκδοχή και φυσικά τράβηξε τα βλέμματα πάνω της!

Ποια τάση της μόδας επέστρεψε;

Τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια δεν έχουν φύγει από τη ντουλάπα μας αλλά η αλήθεια είναι πως τα τελευταία όλες καταλάβαμε την αξία της ψηλοκάβαλης γραμμής. Τα ψηλοκάβαλα παντελόνια αναδεικνύουν περισσότερο τη γυναικεία σιλουέτα και «κόβουν» πόντους. Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο σέξι δείχνουν τα χαμηλοκάβαλα σχέδια όταν συνδυάζονται σωστά και με κομψό τρόπο.

Ποια καλύτερη, από την Emily Ratajkowski, για να αποδείξει ότι τα χαμηλοκάβαλα-και μάλιστα στην πιο low-rise εκδοχή τους είναι σέξι. Η star δημιούργησε μια εμφάνιση-που λίγες θα τολμούσαν- φορώντας ένα cropped μπλουζάκι συνδυασμένο με ένα low-rise παντελόνι σε nude απόχρωση και φαρδιά γραμμή.

Εμιλυ

Emily Ratajkowski: Το μοντέλο με το "αθώο" βλέμμα και το κορμί... "κόλαση"!

Η Emily Ratajkowski αποφάσισε να προκαλέσει... πανικό!

Το διάσημο μοντέλο απολαμβάνει τις διακοπές του και δεν ξέρει ποιο ρούχο να... πρωτοβγάλει!

Είναι γνωστό πως θέλει να προκαλεί τα πλήθη αλλά αυτό δεν το περιμέναμε σε καμία περίπτωση!

Η καλλονή μέχρι στιγμής σε κάθε φωτογραφία της στο Instagram φοράει και διαφορετικό μαγιό, και είναι κάθε φορά το ένα πιο αποκαλυπτικό από το άλλο!

Η Emily έχει δικαίως τον τίτλο ενός από τα πιο καυτά μοντέλα παγκοσμίως και οι εμφανίσεις της αυτές το αποδεικνύουν και με το παραπάνω!

Μάλιστα, δεν έχει διστάσει να φωτογραφηθεί και εντελώς τόπλες, αφήνοντας άφωνους τους followers!

Το βλέμμα της μοιάζει αθώο, αλλά το κορμί της είναι σκέτη... κόλαση!

Έμιλυ