Δούκισσα Νομικού: Αυτό είναι το χρώμα των μαλλιών της! Το «πρόδωσε» ο κομμωτής!

Βήμα - βήμα οι βαφές που βάζει!

Δούκισσα Νομικού: Αυτό είναι το χρώμα των μαλλιών της! Το «πρόδωσε» ο κομμωτής!

Αυτό είναι το χρώμα μαλλιών που κάνει η Δούκισσα Νομικού και το «πρόδωσε» ο ίδιος ο κομμωτής της!

Η Δούκισσα Νομικού είναι αυταπόδεικτα η πιο ωραία Ελληνίδα. Μάλιστα, το hairstyling της την κάνει να ξεχωρίζει καθώς τους τελευταίους μήνες η τάση ήθελε τα μαλλιά σε πιο κοντά μήκη, κάτι που υιοθετήθηκε από το μεγαλύτερο μέρος των γυναικών.

Εκείνη επέλεξε να τα αφήσει να μακρύνουν και η εγκυμοσύνη βοήθησε σε αυτό -να μακρύνουν πιο γρήγορα δηλαδή.

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε πρώτη φορά αν βλέπει GNTM!

Έτσι, σε συνεργασία με τον Νικόλα Βιλλιώτη επέλεξαν να «ανανεώσουν» το χρώμα της αμέσως μετά το καλοκαίρι. Η Δούκισσα Νομικού δεν κάνει πλέον συνολικό χρώμα αλλά επιλέγει τις ανταύγειες σε χρυσές κυρίως αποχρώσεις. Έτσι, διατηρείται η φυσικότητα στη βάση των μαλλιών και οι ανταύγειες δίνουν ένα medium blonde που καταλήγει σε super blonde στις άκρες. Αν λοιπόν θέλετε το χρώμα των μαλλιών της, ξέρετε πώς να το ζητήσετε!

Δούκισσα Νομικού: Αυτό είναι το χρώμα των μαλλιών της! Το «πρόδωσε» ο κομμωτής!

Δούκισσα Νομικού: Αυτή η φωτογραφία της κόρης της «λύγισε» το διαδίκτυο! Το μικρό χεράκι που....

Αυτή η φωτογραφία της κόρης της Δούκισσας Νομικού «λύγισε» το διαδίκτυο! Το μικρό χεράκι που μας έκανε να «λιώσουμε»!

Η όμορφη Δούκισσα, έγινε πρόσφατα μανούλα για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της και δηλώνει χαρούμενη χαζομαμά! Το πρωί της Δευτέρας, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μια φωτογραφία με το μικροσκοπικό χεράκι της κορούλας της και έγραψε στην λεζάντα:

«Δεν μπορείς να φανταστείς αυτό το μικρό χεράκι τι δύναμη κρύβει.Καλή εβδομάδα από εμάς!@twinkletoesmaternity )
#babyA #alwaysholdmyhand #purelove #morningpost» Μάλιστα την ανάρτηση σχολίασε και η Ολυμπία Χοψονίδου! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Δούκισσα Νομικού: Μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και ξεκίνησε τις ετοιμασίες!

Η Δούκισσα Νομικού φαίνεται ότι μπήκε ήδη στο πνεύμα των Χριστουγέννων και ξεκίνησε από τώρα τις ετοιμασίες!

Η όμορφη παρουσιάστρια πριν από λίγες εβδομάδες καλωσόρισε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Σήμερα η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως έχει μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων και έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες.

Συγκεκριμένα, η γλυκιά μανούλα μας έδειξε το φετινό αστέρι του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της, το οποίο θα έχει επάνω τα ονόματα των δύο παιδιών της, Αναστασία και Σάββας.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Δούκισσα Νομικού: Μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και ξεκίνησε τις ετοιμασίες!

Δούκισσα Νομικού: Μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και ξεκίνησε τις ετοιμασίες!

Δούκισσα Νομικού: Δεν φαντάζεστε τι κάνει όταν τα παιδιά της κοιμούνται!

Δεν φαντάζεστε τι κάνει η Δούκισσα Νομικού, όταν παιδιά της, η νεογέννητη κορούλα της και ο μικρός Σάββας, κοιμούνται στο σπίτι.

Η παρουσιάστρια πριν από λίγες εβδομάδες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Ωστόσο, οι υποχρεώσεις που έχει στο σπίτι με τα παιδάκια της είναι πολλές, με αποτέλεσμα να μην έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό της.

Έτσι σήμερα, που βρήκε λίγο χρόνο, καθώς και τα δυο κοιμήθηκαν μαζί, έκατσε και φρόντισε τον εαυτό της. Βέβαια, με ή χωρίς μακιγιάζ η Δούκισσα Νομικού είναι κούκλα.

«Αφού κοιμούνται και τα δυο παιδιά (ταυτόχρονα #yoohooo), είπα να αφιερώσω έστω και λίγο χρόνο στον εαυτό μου, να με φροντίσω και να με κάνω να αισθανθώ όμορφα!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

undefined

undefined

Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη για την "δυσκολία" που αντιμετωπίζει στον θηλασμό!

Η Δούκισσα Νομικού έκανε μια αποκάλυψη για την "δυσκολία που αντιμετωπίζει στον θηλασμό, κάτι που έπρεπε να την έχει στην διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η παρουσιάστρια πριν από λίγες εβδομάδες έφερε στον κόσμο την κορούλα της και από όταν ξεκίνησε να θηλάζει δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει γλυκά.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με τα γλυκά που έφαγε και αποκάλυψε πως δυσκολεύεται να κόψει τα τρώει.

Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού: Νυχτερινές "γουρουνιές" χωρίς τύψεις!

Νυχτερινές "γουρουνιές" χωρίς τύψεις έκανε η Δούκισσα Νομικού μετά την γέννηση της κόρης της πριν από λίγους μήνες.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της, και έκανε ένα μικρό διάλειμμα από την διατροφή για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Το βράδυ της Τετάρτης, απόλαυσε ένα κομμάτι πορτοκαλόπιτα, όπως έγραψε η ίδια χωρίς τύψεις.

Μάλιστα, μοιράστηκε μια φωτογραφία του με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή εξομολόγηση για το δεύτερο θαύμα στη ζωή της!

Μια τρυφερή εξομολόγηση για το δεύτερο θαύμα της ζωής της έκανε η Δούκισσα Νομικού, η οποία κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της εδώ και λίγες εβδομάδες.

Η παρουσιάστρια έγινε μαμά για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού η οικογένεια της μεγάλωσε κατά ένα μέλος.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα και έκανε έναν απολογισμό.

«Λίγο καιρό πριν! Μόλις είχα μπει στον 9ο μήνα και μετρούσα πλέον αντίστροφα για το δεύτερο θαύμα!#summer2019
Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Φεύγουν τα καλοκαίρια σαν νερό. Γι’ αυτό να αγαπάτε πολύ, να γελάτε δυνατά και να αγκαλιάζετε σφιχτά! Να τρώτε και κανένα πατουσάκι που και που», έγραψε στην λεζάντα της.

Δούκισσα Νομικού θαύμα ζωής κόρη

Δούκισσα Νομικού: Το τρυφερό μήνυμά λίγες μέρες μετά την γέννηση της κορούλα της!

Η Δούκισσα Νομικού λίγες μέρες μετά την γέννηση της κορούλας της θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτό το τρυφερό μήνυμα!

Η όμορφη παρουσιάστρια, πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Δούκισσα Νομικού ζει την απόλυτη ευτυχία μαζί με τον σύζυγό της, τη νεογέννητη κόρη της, Αναστασία και τον μικρό Σάββα.

Πριν από λίγα λεπτά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία της μέσα από ένα Instastory και έστειλε το τρυφερό της μήνυμα.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αυτή είναι η πιο ωραία κούραση που έχω νιώσει ποτέ».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού: Το τρυφερό μήνυμά λίγες μέρες μετά την γέννηση της κορούλα της!