Το νούμερα 1 πιάτο που τρώει η Αθηνά Οικονομάκου για να μην παίρνει κιλά

Νόστιμο και υγιεινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το νούμερα 1 πιάτο που τρώει η Αθηνά Οικονομάκου για να μην παίρνει κιλά

Αυτό είναι το νούμερα 1 πιάτο που τρώει η Αθηνά Οικονομάκου για να μην παίρνει κιλά. Θα το μαγειρέψεις και εσύ και θα τρελαθείς καθώς είναι νόστιμο και υγιεινό θα το φάτε χωρίς ενοχές και θα ξετρελαθείτε.

Η ηθοποιός τηρεί τα μέτρα για να περιορίσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού, αφού θέλει τόσο να προστατέψει την ίδια, τον σύζυγο της και τον γιο τους Μάξιμο, αλλά και τους συνανθρώπους της, από το να κολλήσουν τον φονικό ιό.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει κλείσει το κατάστημα που διατηρεί στο Κολωνάκι με την σειρά κοσμημάτων που σχεδιάζει με την ονομασία «All over by Athina Oikonomakou», ενώ έχουν «παγώσει» μέχρι νεωτέρας και τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί στον ALPHAtv, «Έλα στη θέση μου».

Ποιο το νούμερα 1 πιάτο που τρώει η Αθηνά Οικονομάκου για να μην παίρνει κιλά

Πλέον η ηθοποιός έχει περισσότερο χρόνο να περνάει για εκείνη και την οικογένεια της γι'αυτό και μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει. Αυτή την φορά έφτιαξε τσιπούρες με λαχανικά στον φούρνο.Ένα πιάτο που την βοηθάει να μην παίρνει κιλά. Δείτε και την διαίτα της Ζέτας Μακρυπούλια

Δείτε την συνταγή

ΥΛΙΚΑ

  • 2 κιλά τσιπούρες
  • 1 ματσάκι σέλινο
  • 8 μέτριες πατάτες
  • 4 καρότα10 κρεμμυδάκια χλωρά
  • 6 ξερά κρεμμύδια8 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Χωριό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
  • αλάτι,
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε όλα τα λαχανικά. Βάζουμε σε ένα μπολ το σέλινο ψιλοκομμένο, τις πατάτες κομμένες σε κύβους, τα καρότα και τα χλωρά κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες, τα ξερά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες, το σκόρδο ψιλοκομμένο στον τρίφτη και τα αλατίζουμε.
  • Καθαρίζουμε τα ψάρια, τα πλένουμε και τους ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
  • Σε ένα ταψί στρώνουμε τα μισά κομμένα λαχανικά.
  • Τοποθετούμε τα ψάρια από πάνω και πάνω τους βάζουμε τα υπόλοιπα λαχανικά. Τα περιχύνουμε με το βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Χωριό, ρίχνουμε περίπου ½ φλιτζάνι του τσαγιού νερό και τα πασπαλίζουμε με το θυμάρι.
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 1 ώρα περίπου στις αντιστάσεις, έως ότου ροδίσει και μείνει με το λάδι του.