55 κιλά η Κατερίνα Καινούργιου! Αυτή είναι η διατροφή της και το μυστικό με το λεμόνι

Τι τρώει από το πρωί μέχρι και το βράδυ

55 κιλά η Κατερίνα Καινούργιου! Αυτή είναι η διατροφή της και το μυστικό με το λεμόνι

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αναλογίες μοντέλου και ζυγίζει μόλις 55 κιλά! Αναρωτιέσαι πως το πετυχαίνει; Με μια συγκεκριμένη διατροφή που θα δεις παρακάτω αλλά και με ένα συγκεκριμένο τρικ που κάνει με το λεμόνι και το κρατάει... μυστικό.

Η λαμπερή Κατερίνα Καινούργιου έχει ύψος 1.71 και είναι 55 κιλά κι όπως την ξέρει καλά γνωρίζει πως έχει αρκετά μεγάλη αδυναμία στο φαγητό, αλλά παρ'όλα αυτά δεν παίρνει γραμμάριο κι έχει αψεγάδιαστο σώμα.Της αρέσουν οι πλούσιες γεύσεις, αγαπά το φρέσκο ψωμί, της αρέσουν τα πιο νόστιμα -και συνήθως με περισσότερες θερμίδες- φαγητά και αγαπά τα γλυκά.

Όμως, προσπαθεί να ακολουθεί τον κανόνα παν μέτρον άριστον. Και όταν θέλει να χάσει κάποια κιλά, όπως για παράδειγμα πριν από την παραλία το καλοκαίρι ή πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, ακολουθεί κατά γράμμα μια πιο αυστηρή διατροφή, χάρη στην οποία καταφέρνει να χάσει 5 ολόκληρα κιλά μόλις σε 15 μέρες. Αυτό έκανε και τον Ιούλιο κατεβάζοντας τη ζυγαριά από τα 60 στα 55 και ανεβάζοντας τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή της στα ύψη! Αυτό κάνει και το φθινόπωρο πριν από την πρεμιέρα της για να χάσει τα κιλά των διακοπών.

Το μυστικό της Κατερίνας Καινούργιο με το λεμόνι

  • Tip αποτοξίνωσης: Κάθε πρωί πίνει ένα ποτήρι χλιαρό νερό μέσα στο οποίο έχει στύψει ένα λεμόνι. «Το λεμόνι είναι φυσικό διουρητικό που βοηθά να αποβάλλονται οι τοξίνες. Δίνει ενέργεια και οξυγονώνει το αίμα!», επισημαίνει η ίδια.

Η διατροφή της Κατερίνας Καινούργιου

  • Πρωινό: Ένας καφές χωρίς ζάχαρη και γάλα, και τοστ με μια φέτα γαλοπούλα και μια φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών
  • Δεκατιανό: 1 φρούτο ή 1 μπάρα δημητριακών, ή 1 ζελέ χωρίς ζάχαρη
  • Μεσημεριανό: 1 ψητή μπριζόλα ή ψητό κοτόπουλο ή ψάρι με σαλάτα σε απεριόριστη ποσότητα
  • Απογευματινό: 1 φρούτο ή 10 ανάλατα αμύγδαλα
  • Βραδινό: Σαλάτα εποχής με λίγο λάδι, σε απεριόριστη ποσότητα

Η γυμναστική που κάνει η Κατερίνα Καινούργιου

Παράλληλα με τη διατροφή, η Κατερίνα είναι φαν και της γυμναστικής, αφού ασκείται συστηματικά κάνοντας TRX ή pilates, ασκήσεις που δεν την κουράζουν πολύ και έχουν άμεσο αποτέλεσμα στο σώμα.

Ωστόσο, δείτε εδώ και την διατροφή που κάνει η Φαίη Σκορδά!