Ελένη Χατζίδου: Έτσι έχασε 20 κιλά - Τα μυστικά του Ετεοκλή Παύλου

Οι δίαιτες που ακολούθησε και η γυμναστική που έκανε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Χατζίδου: Έτσι έχασε 20 κιλά - Τα μυστικά του Ετεοκλή Παύλου

Από τα αγαπημένα ζευγάρια του «Just the 2 of us» στο Open και απόλυτα ταιριαστοί, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ετοιμάζονται για ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα άλλα, αφού και θα το ζήσουν με την 9 μηνών κόρη τους και θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για τον θρησκευτικό γάμο και τη βάφτιση που, εκτός απροόπτου, θα γίνουν στις 19 Σεπτεμβρίου. Μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη και τη δοκιμασία της καραντίνας, η λαμπερή τραγουδίστρια είναι έτοιμη να βγει στην παραλία με σούπερ αναλογίες και τέλεια διάθεση αφού έχασε 20 ολόκληρα κιλά κι εμείς έχουμε αναλυτικά τα μυστικά του... γυμναστή της!

Είναι εύκολο να καταλάβεις πότε ξεκίνησε το ειδύλλιο ανάμεσα στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Ένα σημαντικό στοιχείο, για παράδειγμα, είναι το σώμα της! Όχι πως η τραγουδίστρια είχε ποτέ παραπάνω κιλά ή αμελούσε να παραμένει fit, αλλά η αλήθεια είναι πως από τον Αύγουστο του 2018 (ναι, τότε ξεκίνησε ο έρωτάς της με τον personal trainer) η σιλουέτα της έδειξε ακόμη πιο σμιλεμένη και γυμνασμένη.

Σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια μετά, η Ελένη έκανε το όνειρό της πραγματικότητα φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ενώ ζει όμορφα και απλά στο πλάι ενός γοητευτικού άντρα.

Ωστόσο, δείτε εδώ πως έχασε και η Σίσσυ Χρηστίδου γρήγορα πολλά κιλά! Έτρωγε τα πάντα!

Το καθημερινό πρόγραμμα που έφτιαξε ο Ετεοκλής Παύλου στην Ελένη Χατζίδου

Ακόμη και μέσα στις 42 μέρες της καραντίνας η Ελένη δεν αμέλησε την καλή φυσική της κατάσταση, ούτε την καθημερινή της προπόνηση, και σε αυτό συνέβαλαν όλα... τα μέλη της οικογένειάς της. Η μπέμπα φρόντιζε να την έχει στην τσίτα 24 ώρες το 24ωρο, ενώ ο σύζυγός της την παρακινούσε να ανέβει στον διάδρομο και στο ελλειπτικό μηχάνημα τουλάχιστον για 50' κάθε μέρα! Πρωταθλητής του κανόε καγιάκ και σούπερ fit, ο Ετεοκλής διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να κρατιούνται μαζί σε τέλεια φόρμα (δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πως στο σπίτι τους υπάρχει και ένα υπερσύγχρονο home gym με τα πιο χρήσιμα όργανα γυμναστικής), με τον ίδιο να έχει και την εποπτεία της όλης διαδικασίας.

Όπως άλλωστε αποκαλύπτει συχνά η τραγουδίστρια μέσα από τα stories της στα social media, το workout της βασίζεται κυρίως σε αερόβιες ασκήσεις είτε στο έδαφος είτε σε διάδρομο γυμναστικής, με την Ελένη να αντεπεξέρχεται με επιτυχία στα challenges του Ετεοκλή - ακόμη κι όταν εκείνος ρυθμίζει την οθόνη στις προπονήσεις με ανηφόρες, ένα πρόγραμμα απαιτητικό που βοηθά στις καύσεις και αυξάνει την αντοχή!

Ο προσωπικός της εραστής και γυμναστής!

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου γυμναστική και διατροφή

Με τη βοήθεια του συζύγου της και της τεχνολογίας η Ελένη διαθέτει ένα αψεγάδιαστο σώμα. Βοηθός της σε αυτή την προσπάθεια, το ελλειπτικό μηχάνημα και ο διάδρομος τρεξίματος - και τα δύο, χρήσιμα εργαλεία για αερόβια γυμναστική. Ανάλογα με τις αντοχές και τις δυνάμεις της η ίδια μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα κάθε φορά (την ένταση και την ταχύτητα), δηλαδή είτε να βαδίσει με αργό, μέτριο ρυθμό είτε να κάνει τζόκινγκ είτε να τρέξει με γρήγορο ρυθμό, και όλα αυτά προσαρμόζοντας την κλίση ώστε να προσομοιάσει την κίνηση της ανάβασης σε ανώμαλο έδαφος (σούπερ challenge) αλλά και ένα σωρό άλλες επιλογές.

Έχασε τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης η Ελένη Χατζίδου

Πριν από λίγες μέρες, μόλις εννιά μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της Μελίτας, η Ελένη δεν δίστασε να παραδεχτεί πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 20 κιλά. Σήμερα έχει πια επανέλθει στο βάρος που είχε πριν από την εγκυμοσύνη, αφού όπως τονίζει και η ίδια «τα πρώτα κιλά έφυγαν σχετικά εύκολα και γρήγορα μετά τη γέννα. Περιττό να πω πόσο τυχερή είμαι που έχω άντρα γυμναστή και με ανέλαβε προσωπικά!

Μου έμειναν ακόμα 3 κιλά για να φτάσω τον στόχο μου!». Μάλιστα, αν και φανατική της γυμναστικής η Ελένη δεν απέφυγε τις διατροφικές ζαβολιές της, αφού μέσα στους εννιά μήνες της εγκυμοσύνης της είχε το τέλειο άλλοθι να απολαύσει λιχουδιές και γλυκά (είναι η αδυναμία της). Πλέον, Ιούνιο μήνα τα ψέματα έχουν τελειώσει, οπότε η ίδια αφιερώνει τουλάχιστον μία ώρα κάθε μέρα στη φυσική της κατάσταση σε συνδυασμό με ένα υγιεινό μενού - «χωρίς διατροφή δεν γίνεται δουλειά» λέει η ίδια χαρακτηριστικά.

Η γυμναστική που ακολουθεί η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου

Το τρέξιμο κατά μήκος της παραλίας είναι ένας ιδανικός τρόπος άσκησης για την Ελένη, που γυμνάζει κυρίως γάμπες και γοφούς αλλά και όλο το σώμα.