- 40 κιλά η Καλομοίρα με αυτή την δίαιτα - Έφυγαν "νερό" από πάνω της τα κιλά

Την έκανε ακριβώς μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
- 40 κιλά η Καλομοίρα με αυτή την δίαιτα - Έφυγαν

Μπορεί πλέον η Καλομοίρα να έχει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz, όμως κατά την διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της είχε πάρει 40 ολόκληρα κιλά τα οποία κι έχασε "νερό" όταν ακολούθησε την παρακάτω δίαιτα.

«Δούλεψα σκληρά και προσέχω πάρα πολύ. Η διατροφή μου αποτελείται κατά το 80% από υγιεινές τροφές και κατά 20% από σάλτσες και αυτά που μου αρέσουν. Κάνω πολλή γυμναστική, τρέξιμο, γιόγκα. Η γυμνάστριά μου βγάζει καθημερινά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσω.

«Δεν το έχω κρύψει ποτέ: μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό! Όταν έβλεπα το σώμα μου με τόσα επιπλέον κιλά, στεναχωριόμουν. Φοβόμουν ότι δεν θα τα έχανα ποτέ. Αλλά έβαλα πρόγραμμα και έκανα ό,τι μπορούσα. Σιγά σιγά ένιωθα πιο καλά. Όσο αδυνάτιζα τόσο περισσότερο πρόσεχα τη διατροφή μου. Έκοψα τα μακαρόνια και πολλά ακόμη παχυντικά γεύματα. Ήταν βέβαια δύσκολο».

Αυτή είναι η δίαιτα της Καλομοίρας - Έτσι έχασε 40 κιλά

  • Πρωινό: Ομελέτα με ασπράδια αυγού, μανιτάρια, σπανάκι και κρεμμύδι. Φρούτα, όπως φράουλες ή πεπόνι
  • Μεσημεριανό: Πράσινη σαλάτα με μαρούλι και σπανάκι, συνήθως συνδυάζεται με ψητό κοτόπουλο ή ψάρι
  • Βραδινό: Κοτόπουλο στην σχάρα με γλυκές πατάτες και λαχανικά

Καλομοίρα δίαιτα

Δείτε επίσης και την διατροφή που ακολουθεί η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Κάποια extra tips από την Καλομοίρα σε συνδυασμό με την συγκεκριμένη δίαιτα

«Κάνω έξι φορές την εβδομάδα γυμναστήριο. Είναι απαραίτητο γιατί τρώω πολύ. Δεν είμαι άνθρωπος που καταναλώνει μόνο ένα μήλο και λέει "αυτό είναι το απογευματινό μου".

Τρώω, βεβαια, φρούτα και λαχανικά αλλά και κανονικό φαγητό. Έχω αλλάξει πολύ και το είδος της διατροφής μου. Για παράδειγμα, το Πάσχα έκανα νηστίσιμη σπανακόπιτα χωρίς τυρί και αντί για λευκό αλεύρι, χρησιμοποίησα ολικής άλεσης. Κάνω αλλαγές σε φαγητά που μ'αρέσουν».