Ελένη Μενεγάκη: Κάνει αποτοξίνωση με λεμόνι και 3 ακόμη υλικά - Η διατροφή που την κρατά στα 59 κιλά

Αποκάλυψε τα μυστικά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Κάνει αποτοξίνωση με λεμόνι και 3 ακόμη υλικά - Η διατροφή που την κρατά στα 59 κιλά

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, ωστόσο δεν ξεχνάει την σωστή διατροφή της, η οποία είναι αυτή που την κρατά στα 59 κιλά εδώ και πολλά χρόνια. Η παρουσιάστρια, κάνει μια συγκεκριμένη αποτοξίνωση με λεμόνι και 3 ακόμη υλικά.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται με την οικογένεια της, στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο και ξεκουράζεται μετά από μια τηλεοπτική σεζόν γεμάτη υποχρεώσεις. Μπορεί να είναι μια περίοδος η θερινή που το... ρίχνουμε έξω στα φαγητά, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για την ίδια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε στις διαδικτυακές της φίλες, το μυστικό που την βοηθά να διατηρεί μια άψογη σιλουέτα. Πρόκειται για μια συνταγή που είναι δική της.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη κάνει αποτοξίνωση με μια σαλάτα η οποία έχει μέσα λεμόνι, και 3 ακόμη νόστιμα υλικά.

«Ελαφρύ γεύμα για βράδυ που προτείνω και σε εσάς: Πολύχρωμη σαλάτα με ξηρούς καρπούς και ντοματίνια. Και βασικό συστατικό η σος από Ταχίνι με Μέλι, λεμόνι και λαδάκι», έγραψε η ίδια. Δείτε ωστόσο και τις ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά της.

Ελένη Μενεγάκη δίαιτα κιλά

Έτσι μένει η Ελένη Μενεγάκη εδώ και 15 χρόνια στα 59 κιλά - Τα 6 μυστικά της

  • Καταναλώνει άφοβα άπαχη πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο ή λευκό ψάρι, αλλά και λαχανικά με χαμηλούς
  • Υδατάνθρακες, όπως σαλάτες, μανιτάρια, πιπεριές.
  • Αποφεύγει τη ζάχαρη.
  • Πίνει 1,5 lt νερό την ημέρα.
  • Προσθέτει στα φαγητά 2 κ.σ. ξίδι. Είναι ένα τρικ για να χάνει τα κιλά πολύ πιο εύκολα.
  • Αν βγει το βράδυ, πίνει 1 ποτήρι κόκκινο κρασί.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της παλαιότερα, τι έχει αλλάξει στο σώμα της, ειδικά μετά τις γέννες.

EΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Πρωινό

  • Καφές ή τσάι χωρίς ζάχαρη και 2 αυγά χτυπημένα μαζί με ψιλοκομμένα λαχανικά (ντομάτα, πράσινη πιπεριά και προαιρετικά κρεμμύδι) με 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης με τυρί τύπου cottage.

Δεκατιανό

  • 15-20 αμύγδαλα ωμά ή 30 γρμ. τυρί light ή ένα μήλο.

Μεσημεριανό

  • 2 μέτριες αραβικές πίτες ολικής άλεσης με 1 φέτα βραστή γαλοπούλα, 30 γρμ. σκληρό κίτρινο τυρί,
  • 1 φύλλο μαρούλι, μισή ντομάτα κομμένη σε φέτες, 1-2 ροδέλες κρεμμύδι και 1 κ.γ. μαγιονέζα light.

Απογευματινό

  • 2-3 μπαστουνάκια ωμό σέλερι, τα οποία γεμίζετε με φιστικοβούτυρο.

Βραδινό

  • 150 γρμ. ψητός σολομός με λαχανικά στον ατμό (κατά προτίμηση αρακά, κόκκινες πιπεριές, κολοκυθάκια και πράσινα φασολάκια).