Έτσι "εξαφάνισε" 15 κιλά η Κατερίνα Καραβάτου - Τι έτρωγε για πρωινό και βραδινό

Το συγκεκριμένο πλάνο το ακολουθούν πολλές κυρίες της showbiz

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι

Σύζυγος, μανούλα και εργαζόμενη, η Κατερίνα Καραβάτου μπορεί να μην έχει εμμονή με το σώμα και την εμφάνισή της - δεν το έχει, άλλωστε, ανάγκη - όμως τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη (15) και μετά στο θηλασμό έπρεπε να τα... εξαφανίσει από πάνω της και το Youweekly.gr ξέρει την δίαιτα που ακολούθησε!

"Δεν αγχώθηκα με τα κιλά της εγκυμοσύνης. Όταν βγήκα από το μαιευτήριο είχα χάσει τα 6 από τα 12-13 που είχα πάρει συνολικά. Μετά τους 11 επόμενους μήνες που θήλαζα έβαλα άλλα 2-3. Όταν σταμάτησα το θηλασμό άρχισε να επανέρχεται το σώμα μου σιγά-σιγά, να φεύγουν τα κιλά και να “μαζεύω". Όχι ακριβώς με δίαιτα, γιατί δεν μπορώ να πειθαρχήσω σε αυστηρές δίαιτες, αλλά μπορώ να πειθαρχήσω σε ένα πρόγραμμα καλής διατροφής και νομίζω ότι το έκανα”, έχει πει η ίδια σε δηλώσεις της, αποκαλύπτοντας το μυστικό αδυνατίσματος που την έκανε αγνώριστη μέσα σε μόλις 2,5 μήνες.

Η δίαιτα της Κατερίνας Καραβάτου - Τι έτρωγε για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό

  • Πρωινό: 2 φρυγανιές με βούτυρο και μέλι, ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι ή ένα σοκολατούχο γάλα χωρίς ζάχαρη
  • Μεσημεριανό: 1 μερίδα (εστιατορίου) μοσχαρίσιο κρέας με σαλάτα και ελάχιστο λάδι ή μία μερίδα ζυμαρικά
  • Σνακ: 1 χούφτα ηλιόσποροι ή φρούτα
  • Βραδινό: Δύο φρυγανιές με διάφορα είδη τυριών ή 1 σαλάτα

Όπως θα παρατηρήσετε σαν σνακ η Κατερίνα Καραβάτου κατανάλωνε ηλιόσπορους κι αυτό γιατί:

  • Έχουν αντιφλεγμονώδης ιδιότητες: Οι ηλιόσποροι έχουν πολύ μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη E η οποία έχει την ιδιότητα να εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που συσσωρεύονται στον οργανισμό μας. Οι ελεύθερες ρίζες είναι μόρια που καταστρέφουν τη δομή των κυττάρων μας με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια κατάσταση φλεγμονής στον οργανισμό μας. Έτσι ο ηλιόσπορος λόγο της υψηλής του περιεκτικότητας σε Βιταμίνη Ε φαίνεται ότι μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα του άσθματος, της οστεοαρθρίτιδας και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.
  • Μειώνουν τη χοληστερίνη: Οι ηλιόσποροι περιέχουν φυτοστερόλες οι οποίες όπως προκύπτει από πολυάριθμες μελέτες έχουν την τάση να μειώνουν τα επίπεδα της ‘κακής’ χοληστερίνης στον οργανισμό μας.