Αυτή είναι η δίαιτα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και δεν θα θέλεις να τη σπάσεις!

Ακολούθησε τα tips της και χάσε κιλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή είναι η δίαιτα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και δεν θα θέλεις να τη σπάσεις!

Aπό τις γυναίκες που ποτέ δεν ένιωσε άβολα με τα λίγα έξτρα κιλάκια, η Πηνελόπη δίνει τα δικά της tips για σωστή και υγιεινή διατροφή!

Όπως αναφέρει η ίδια η Πηνελόπη “είμαι από αυτά τα κορίτσια που ο σωματότυπός τους έγινε της μόδας μόλις πριν από λίγα χρόνια. Έχω δεχτεί πολύ bullying για τις γάμπες μου πριν ακόμα υπάρξει ο όρος στο μυαλό των ψυχολόγων. Έχω δοκιμάσει διατροφές από τους καλύτερους διαιτολόγους, έχω ψάξει όλα τα πιθανά σενάρια απώλειας και διατήρησης βάρους, δίαιτες με σούπες, τη δίαιτα του ανανά (!), γιατροσόφια, φήμες και ένα κάρο επικίνδυνες μπούρδες που προσπαθούν κατά καιρούς να μας περάσουν τα media και διάφοροι celebrities. Τα έχω κάνει όλα!”

Ειλικρινής και ευθύς χαρακτήρας, η Πηνελόπης συνεχίζει: “Δεν έχω υπάρξει ποτέ υπέρβαρη παρά μόνο μετά τις εγκυμοσύνες μου. Ο αγώνας μου με τα κιλά ήταν μάλλον ένας αγώνας με τη γνώμη των άλλων παρά με την πραγματικότητα. Η δουλειά μου έκανε τα πράγματα δύσκολα, μιας και οι τηλεοπτικοί φακοί πάντα προσθέτουν κιλά, κι έτσι για να μοιάζω «κανονική» στην τηλεόραση, έπρεπε στην πραγματικότητα να είμαι αρκετά αδύνατη. Κάτι που δεν ήταν εύκολο, μιας και το σκαρί μου ήταν πάντα πιο... μπαμπάτσικο σαν να λέμε”

Τα δικά της tips!

“Σήμερα θα σού δείξω πώς να αλλάξεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την τροφή. Σ’ εμένα το κλικ έγινε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, όταν γιατρός μου μού εξήγησε τι κάνει και τι απαγορεύεται να τρώω όσο κυοφορώ. Καθώς μιλούσε το μυαλό μου έκανε εικόνα ένα χάμπουργκερ να ταξιδεύει μέσα από το σώμα μου με κατεύθυνση το μωρό μου. Μην γελάς, έπαθα σοκ όταν συνειδητοποίησα τις άπειρες φορές που έφαγα πράγματα που δεν θα έδινα ποτέ σε ένα μωρό. Αφού, λοιπόν, δεν κάνει να το φάει ένα μωρό, γιατί να κάνει να το φάω εγώ;

Διάβασε περισσότερα στο blog της στο Lady Like!