Χαρά Παππά: Αυτά είναι τα γεύματα που τρώει καθημερινά και διατηρεί τις άψογες αναλογίες της

Δεν στερείται τίποτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρά Παππά: Αυτά είναι τα γεύματα που τρώει καθημερινά και διατηρεί τις άψογες αναλογίες της

Η Χαρά Παππά διατηρεί άψογες αναλογίες και αυτό το κάνει με διατροφή που ακολουθεί καθημερινά. Συγκεκριμένα, τρώει γεύματα από τα οποία δεν στερείτε τίποτα.

Μία μελαχρινή καλλονή που δεν τράβηξε τα βλέμματα μόνο για το εξωτικό της παρουσιαστικό αλλά και για τη σχέση της με τον ηθοποιό Μπουράκ Χακί με τον οποίο από την ημέρα που χώρισε αποκάλυψε πως περνάει δύσκολα, έκανε την αποκάλυψη για τη διατροφή της με μια ανάρτηση.

Η Χαρά Παππά είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την ζωή της.

Σε ερώτηση ωστόσο που δέχτηκε σε Q&A σχετικά με τη διατροφή που κάνει, εκείνη δε δίστασε να απαντήσει, μιλώντας για τα γεύματά της, για το κατά πόσο τελικά είναι αγχωμένη για τα νούμερα της ζυγαριάς και για το αν θα άφηνε ένα όνειρο να της στοιχίσει την υγεία της, ψυχολογικά και σωματικά.

Χαρά Παππά διατροφή

Χαρά Παππά: Η σύντροφος του Μπουράκ Χακί φόρεσε το χακί μαγιό της και το κορμί της είναι απίστευτο

Η Χαρά Παππά φόρεσε χακί μαγιό και μοίρασε εγκεφαλικά στο Instagram. Η σύντροφος του Μπουράκ Χακί έχει απίστευτες αναλογίες στο κορμί της και το απέδειξε με την απίστευτη ανάρτηση της στο λογαριασμό της.

Η Χαρά Παππά είναι μια από τις παίκτριες του GNTM που απέσπασε τα περισσότερα θετικά σχόλια και όχι άδικα, όπως μπορούμε να διακρίνουμε στην παρακάτω φωτογραφία.

Στο Instagram είναι καθημερινή χρήστης και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε φωτογραφία της από την παραλία όπου φωτογραφήθηκε φορώντας το μαγιό της και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.

Όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν σαν την βροχή, ενώ ακολούθησαν και τα κολακευτικά σχόλια για το σώμα της. Να πούμε πως πριν από λίγες ημέρες η Χαρά Παππά έκανε δημόσια έκκληση.