Τι τρώει και τι όχι η Κατερίνα Διδασκάλου - Το μυστικό της "Μυρσίνης Σεβαστού" για να είναι ζουμερή

Αναλυτικά το πρόγραμμά της πρωί, μεσημέρι και βράδυ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι τρώει και τι όχι η Κατερίνα Διδασκάλου - Το μυστικό της

Μποέμισσα και αρχόντισσα μαζί, η Κατερίνα Διδασκάλου έχει κάνει σύμμαχό της τον χρόνο. Είναι η επιτομή της κομψότητας, είναι πάντα αέρινη, νεανική, με μια μοναδική αύρα στο πέρασμά της. Τίποτε ωστόσο δεν είναι τυχαίο στην περίπτωση της τηλεοπτικής Μυρσίνης Σεβαστού. Ο τρόπος ζωής της εναρμονίζεται απόλυτα με τη νέα τάση της εποχής παγκοσμίως, το «healthy is the new s...xy». Δηλαδή υγιεινές συνήθειες, που δημιουργούν ένα υγιές και νεανικό σώμα. Το YOU παρακολούθησε την καθημερινότητά της και σας αποκαλύπτει τα μικρά της μυστικά.

Έχει... σπαρτιάτικη πειθαρχία στον τρόπο που ζει και κινείται, είτε δουλεύει πολύ είτε περνά τις ελεύθερες ώρες της στο σπίτι της κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης. Λόγω και των εντατικών γυρισμάτων, η Κατερίνα ξυπνά πάντα γύρω στις έξι το πρωί, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη ρουτίνα για την περιποίηση του προσώπου της και τη διατροφή της.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Της αρέσει να κυκλοφορεί άβαφη και ανεπιτήδευτη φορώντας μόνο μία κρέμα ημέρας, δεν παραλείπει ποτέ ένα υγιεινό πρωινό και τους απαραίτητους ξηρούς καρπούς, τους οποίους και προτιμά ως σνακ στα διαλείμματα των γυρισμάτων ή και των παραστάσεων στο θέατρο. Η ευλάβεια στο πρόγραμμα της γυμναστικής της είναι αυτή που της δίνει ενέργεια και δύναμη, που την κάνει στην κυριολεξία να λάμπει!

Δείτε εδώ ποια διατροφή ακολουθεί και η Μαρία Κίτσου κι έχει χάσει τόσα πολλά κιλά!

Τι τρώει και τι όχι η Κατερίνα Διδασκάλου

Κατερίνα Διδασκάλου διατροφή

ΠΡΩΙΝΟ

Φρούτα εποχής, δημητριακά και καφές χωρίς γάλα και φυσικά χωρίς καθόλου ζάχαρη, την οποία έχει κόψει από τη διατροφή της. Η μικρή της αδυναμία στα γλυκά είναι οι σοκολάτες. Είδος σπάνιο για να βρεις στα ντουλάπια της κουζίνας της!

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

Λατρεύει το ψητό ψάρι με λαχανικά και είναι το αγαπημένο της γεύμα, το οποίο εναλλάσσει σπάνια με άσπρο κρέας και λαχανικά εποχής που προμηθεύεται από ντόπιους παραγωγούς. Μικρή παρασπονδία οι σπιτικές πίτες.

ΣΝΑΚ

Οι ξηροί καρποί, ένα αφέψημα από βότανα ή πράσινο τσάι είναι οι αγαπημένες της επιλογές.

ΒΡΑΔΙΝΟ

Δεν τρώει ποτέ μετά τις οκτώ το βράδυ. Συνήθως προτιμά μια ωμή σαλάτα με φρέσκα λαχανικά και άπαχο τυρί.

Κολύμβηση, περπάτημα και butoh

Κολυμπά από μικρή χειμώνα-καλοκαίρι, κάνει surf, παλαιότερα ιππασία, πιλοτάρει μικρό αεροπλάνο, γυμνάζεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Όπως έχει πει και η ίδια «γυμνάζομαι μία με δύο φορές την εβδομάδα, κάνω butoh (γιαπωνέζικη χορευτική τεχνική) σε συνδυασμό με barre à terre (μπαλέτο στο πάτωμα). Αν θέλεις να διατηρήσεις ένα σωστό, υγιές σώμα, δεν γίνεται διαφορετικά. Θα πεινάσεις, θα πονέσεις, αλλά στο τέλος θα βγεις κερδισμένη».

Καθημερινά οι γείτονές της θα τη δουν να κάνει τον καθιερωμένο περίπατό της για μία ώρα στον λόφο του Φιλοπάππου, όταν δεν κάνει γυμναστική στην ταράτσα του νεοκλασικού της σπιτιού μαζί με την personal trainer της. Δεν πίνει, δεν καπνίζει και τα βράδια, όταν επιστρέφει μετά από μια κουραστική μέρα, μετά από το απαραίτητο ντεμακιγιάζ της θα αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της. Θα ακούσει μουσική, από κλασική μέχρι ροκ, θα διαβάσει πολύ, θα γράψει, θα μιλήσει στο τηλέφωνο με τα τρία της παιδιά και τα τρία της εγγόνια.

Είναι πάντα δραστήρια, υπερκινητική, και αυτό είναι το μυστικό της. Η πάντα καλή ψυχολογία της είναι το... καλύτερο λίφτινγκ για το σώμα και την ψυχή της. Το μόνο που δεν καταφέρνει πάντα είναι να κοιμάται αρκετά. Προσπαθεί όμως να αναπληρώνει τον ύπνο τα Σαββατοκύριακα, όταν δεν αποφασίσει τελευταία στιγμή να κάνει κάποια εκδρομή για ορειβασία ή για κάποιο extreme sport. Ο κίνδυνος την εξιτάρει και είναι το καλύτερο τονωτικό της!

«Λαχανικά και φρούτα είναι από τα πλέον ευεργετικά για την επιδερμίδα. Στερούμαι, βέβαια, το ομολογώ, τις λιχουδιές, πεινάω» έχει δηλώσει για τις εποχές που θέλησε να χάσει κάποια ελάχιστα κιλά. Μια εποχή υπήρξε και vegetarian, και η αλήθεια είναι πως το κόκκινο κρέας είναι... εντελώς απόν από τη διατροφή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ