Φαίη Σκορδά: Τι τρώει στο lockdown για να παραμείνει αδύνατη - Το βραδινό της πιάτο

Κάτι ξέρει παραπάνω!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Τι τρώει στο lockdown για να παραμείνει αδύνατη - Το βραδινό της πιάτο

Το δεύτερο lockdown θα στοιχήσει πολλά κορμιά αφού όλη μέρα κλεισμένοι στο σπίτι οι συχνές επισκέψεις στο ψυγείο είναι αναπόφευκτες! Η Φαίη Σκορδά, βέβαια, που είναι πολύ αυστηρή με το διατροφικό της πρόγραμμα μπορεί να κάνει βόλτες στην κουζίνα της αλλά το βράδυ ένα είναι το πιάτο που τρώει μόνο!

Η Φαίη Σκορδά διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα κορμιά της ελληνικής showbiz παρά το γεγονός πως δεν γυμνάζεται καθόλου. Πώς το καταφέρνει αυτό; Τρώγοντας ισορροπημένα και με μέτρο.

Το βράδυ της Δευτέρας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με το βραδινό της πιάτο!

Τι τρώει τα βράδια η Φαίη Σκορδά

Όπως θα παρατηρήσετε παρακάτω η επιλογή της το βράδυ είναι φρούτα και συγκεκριμένα ακτινίδιο, πορτοκάλι και αχλάδι.

Φαίη Σκορδά διατροφή στο lockdown

Δείτε εδώ και το σπιτικό ρόφημα που φτιάχνει στα παιδιά της για να παίρνουν δύναμη και ενέργεια!

Φαίη Σκορδά: "Το βράδυ τρώω μόνο..." - Οι χρυσοί της κανόνες για τέλειο κορμί!

Λένε πως το σώμα «θυμάται». Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά, που παρ' ότι δεν ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής τα τελευταία χρόνια είχε καταφέρει να διατηρήσει μία εντυπωσιακή σιλουέτα − για τα καλλίγραμμα πόδια της έχουν γραφτεί ύμνοι, άλλωστε.

Όμως λίγο το καλοκαίρι που πλησιάζει και λίγο το γεγονός ότι δεν θέλει γενικά να αναπαύεται στις δάφνες της, την έκαναν να αλλάξει γνώμη και την οδήγησαν στην πόρτα της personal trainer, με την ίδια να ακούει πιστά τις συμβουλές της πολύπειρης Ντίντας Νάστου που είναι «σύμμαχός» της σε αυτή τη νέα προσπάθεια...

Στόχος της, να επανέλθει στη φυσική κατάσταση που είχε πριν από δύο χρόνια, και επειδή γυμναστική χωρίς διατροφή δεν γίνεται, έχει αλλάξει και το διαιτολόγιό της. Από τη μία συστήνει να αποφεύγουμε τους κακούς υδατάνθρακες (ψωμί, ζυμαρικά, γλυκά) και την ίδια στιγμή προτιμάει φαγητά πλούσια σε πρωτεΐνη και λαχανικά, χωρίς να δίνει κάποιον περιορισμό όσον αφορά τη συνιστώμενη ποσότητα. Δίνοντας το καλό παράδειγμα, η ίδια μοιράζεται τα διατροφικά της μυστικά −όπως και τις τυχόν ατασθαλίες που κάνει− με τις θαυμάστριές της και με το Youweekly.gr, που σας παρουσιάζει ένα ενδεικτικό πρόγραμμα που ακολουθεί στην καθημερινότητά της.

Πρωινό: Καφές & βραστό αβγό με αλάτι και πιπέρι

Μεσημεριανό: Φιλέτο με ώριμο αβοκάντο, με λάδι και αλάτι

Βραδινό: Κοτόπουλο στη σχάρα με βραστά καρότα και σπαράγγια, με λάδι, λεμόνι και αλάτι