Τρεις μόνο τροφές έτρωγε η πριγκίπισσα Νταϊάνα - Δεν έπαιρνε ούτε γραμμάριο έτσι

Η αυστηρή διατροφή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρεις μόνο τροφές έτρωγε η πριγκίπισσα Νταϊάνα - Δεν έπαιρνε ούτε γραμμάριο έτσι

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα διατηρούσε το κορμί της σε άριστη κατάσταση! Η ζυγαριά της δεν ανέβαινε ποτέ στον αριθμό αλλά, θυσιαζόταν αρκετά γι'αυτό αφού έτρωγε συνέχεια τρεις συγκεκριμένες τροφές.

Ο πρώην σεφ που σέρβιρε τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας επί σχεδόν δύο δεκαετίες, Darren McGrady, τα αποκαλύπτει όλα.

Τι έτρωγε και τι όχι η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Της άρεσαν ιδιαίτερα οι ψητές πιπεριές και έτρωγε κρέας μόνο όταν είχε καλεσμένους. Αυτό συνέβη, για παράδειγμα, όταν ήρθε ο Κλιντ Ιστγουντ καλεσμένος και ήθελε να φάει ψητό αρνάκι. Το υπόλοιπο διάστημα, η διατροφή της περιλάμβανε βραστές πατάτες με αυγά και πάπρικα και βραστό κοτόπουλο.

''Σηκωνόταν νωρίς και το πρωινό της συμπεριλάμβανε μισό γκρέιπφρουτ, ένα ποτήρι χυμό λεμονιού και μια κούπα καφέ. Έτρωγε δύο φρυγανιές και μία κουταλιά φασόλια. Στα γεύματά της πρώτη επιλογή ήταν το ψητό κοτόπουλο. Δεν έτρωγε ποτέ κόκκινο κρέας – ίσως σε κάποιο επίσημο τραπέζι. Το βράδυ αποσυρόταν στην κρεβατοκάμαρά της στις 18.00-19.00. Αν τα παιδιά δεν ήταν στο σπίτι, έτρωγε είτε στην κουζίνα είτε μπροστά στην τηλεόραση. Όταν όμως είχε καλεσμένους ή είχαν έρθει τα παιδιά από το οικοτροφείο, τότε επέλεγε την τραπεζαρία των 10 ατόμων''.

Ο ίδιος συμπληρώνει: ''Είχε αδυναμία στη μους ντομάτα και όταν της εξήγησα ότι πρόκειται για μια παχυντική επιλογή, μου ζήτησε να τροποποιήσω τη συνταγή. Έτσι, αντικατέστησα τα λιπαρά στοιχεία, χωρίς όμως να χάσει σε γεύση! Αυτή η «αλλαγή» είναι κάτι που γινόταν συχνά: για παράδειγμα, στα καλέσματά της οι συνδαιτυμόνες της έτρωγαν την παχυντική έκδοση κάποιου πιάτου ενώ εκείνη την πιο light, αλλά ποτέ δεν αποκάλυπτε αυτό το γευστικό τρικ που την κρατούσε αδύνατη''.

Διαβάστε εδώ και την διατροφή που έκανε η Κέιτ Μίντλετον κι έχασε αρκετά κιλά.

Το μυθικό φόρεμα της Νταϊάνα βγήκε στο «σφυρί» - Έδειχνε την μέση της τέρμα αδυνατισμένη

Από τη μέρα που η πριγκίπισσα Νταϊάνα έφυγε από τη ζωή, σύσσωμο το Buckingham θέλησε να εκμεταλλευτεί την αγάπη του λαού στο πρόσωπό της και έτσι έβγαλε στο «σφυρί», πέρα από το νυφικό της, και ένα μυθικό φόρεμα που έβαλε.

Μία παραμυθένια τουαλέτα, την οποία η Πριγκίπισσα Νταϊάνα θέλησε να φορέσει πριν χρόνια. Το συγκεκριμένο ρούχο, πουλήθηκε για 102.000 λίρες σε μία δημοπρασία που έγινε στις ΗΠΑ.

Το συγκεκριμένο κομμάτι, διακοσμημένο με λευκές και χρυσές λεπτομέρειες, πωλήθηκε στην δημοπρασία που οργάνωσε ο Kerry Taylor με τίτλο «Passion for Fashio», δηλαδή πάθος για τη μόδα, και η αρχική εκτίμηση για την τιμή του ήταν ανάμεσα στις 50.000 με 80.000.

Αυτό είναι το φόρεμα της Νταϊάνα που βγήκε στο «σφυρί»

Το συγκεκριμένο φόρεμα, δημιουργήθηκε από τους άλλοτε συνεργάτες, David και Elizabeth Emanuel και αποτέλεσε κομμάτι μίας πολύ ξεχωριστής συλλογής που κυκλοφόρησε το 19868, με τίτλο «Diaghilev», ενώ βγήκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, στην επίδειξη μόδας που έκανε ο Βρετανικός Ερυθρός Σταυρός την ίδια χρονιά.

Πριγκίπισσα Diana φόρεμα

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Νταϊάνα είδε το φόρεμα στη συγκεκριμένη επίδειξη μόδας και το αγάπησε τόσο πολύ που πήρε το μοναδικό νούμερο που υπήρχε προκειμένου να το δοκιμάσει στο σπίτι και το φόρεσε σε μία δεξίωση που έγινε στο σπίτι του Γερμανού Πρέσβη στο Λονδίνο, στην όπερα για να παρακολουθήσει μία παράσταση των Μπολσόι και βέβαια στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του James Bond, «The Living Daylights», το 1987.

Συνολικά, η βασιλική οικογένεια έχει βγάλει 800.000 λίρες πουλώντας τα φορέματα της Νταϊάνα , ενώ όσον αφορά το νυφικό της, αυτό κόπηκε σε κομμάτια και δημοπρατήθηκε ένα ένα από αυτά, τα οποία στη συνέχεια αγοράστηκαν από τον αγγλικό λαό που ήθελε να έχει έστω ένα κομμάτι της αδικοχαμένης λαίδης στο σπίτι του.

Diana δημοπρασία φορέματος