Τι τρώει αντί για σοκολάτα η Kate Middleton - Το μυστικό του παλατιού για να μην φορέσει ποτέ large

Μπορείτε να το φτιάξετε κι εσείς στο σπίτι σας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι τρώει αντί για σοκολάτα η Kate Middleton - Το μυστικό του παλατιού για να μην φορέσει ποτέ large

Ένα από τα βασικά για να ανήκεις στην βασιλική οικογένεια είναι να μην είσαι εύσωμη. Έχετε δει καμιά πριγκίπισσα εσείς να φοράει large; Οι σεφ του παλατιού λοιπόν ετοιμάζουν συγκεκριμένα πιάτα κι εμείς σήμερα θα σας αποκαλύψουμε τι τρώει η Kate Middleton αντί σοκολάτας, δεν παχαίνει, ομορφαίνει!

Οι τροφές που τρώει στο παλάτι η Kate Middleton από το πρωί έως και το βράδυ

Πρωϊνό

Σύμφωνα με την Daily Mail, η δούκισσα του Κέμπριτζ λατρεύει τα πράσινα smoothie για πρωινό. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμειγνύει σπιρουλίνα, κέιλ, σπανάκι, μαρούλι ρομάνα, κόλιανδρο και βατόμουρα όλα μαζί για ένα υγιεινό ποτό.

Μεσημεριανό

Σαλάτες και φρούτα περιλαμβάνει το μενού για το μεσημεριανό γεύμα της Κέιτ προκειμένου να έχει ένα λαμπερό δέρμα. Σε αυτές τις σαλάτες, η Κέιτ Μίντλετον προτιμά να βάζει καρπούζι, ταμπουλέ, και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά φυλλώδη λαχανικά για το μεσημεριανό της.

Δείπνο

Η ώρα του δείπνου λέγεται ότι είναι μια πιο παραδοσιακή υπόθεση για την οικογένεια των Κέμπριτζ. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ λατρεύει το ψητό κοτόπουλο και λέγεται πως μαζί με την Κέιτ Μίντλετον φτιάχνουν τα δικά τους λουκάνικα. Επίσης, η δούκισσα του Κέμπριτζ φτιάχνει πολύ νόστιμες σούπες αλλά και ένα απίστευτο κάρι.

Σνακ

Προκειμένου να περιορίζει την λαχτάρα της για ζάχαρη, η Κέιτ Μίντλετον αναμειγνύει βατόμουρα με γάλα αμυγδάλου. Ως φοιτήτρια, ο φωτογραφικός φακός την είχε «συλλάβει» πολλές φορές να αγοράζει Haribo, αλλά φαίνεται πως οι ημέρες εκείνες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Βέβαια, δείτε εδώ τι τρώει η Σίσσυ Χρηστίδου όταν θέλει σοκολάτα για να μην πάρει κιλά.

Αλκοόλ

Η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί αλλά δεν πίνει ποτέ πολύ. Μια από τις φίλες της από τα παλιά είχε δηλώσει κάποτε: «Της αρέσει να έχει ένα ποτήρι κρασί, αλλά πραγματικά δεν μπορεί να πιει πολύ, γιατί δεν το αντέχει. Θα αρχίσει να φέρεται σαν χαζή μετά από μερικά ποτήρια, γι’ αυτό και σταματάει. Δεν θα ήθελε με τίποτα να μεθύσει. Δεν αφήνει τον εαυτό της να χάσει τον έλεγχο».

Χαμός στο διαδίκτυο με το total black look της Kate Middleton - Την έδειχνε πιο αδύνατη από ποτέ

Kate Middleton έχει πάντα τον τρόπο για να εντυπωσιάζει και αυτή τη φορά κατάφερε να προκαλέσει σωστό χαμό σε ολόκληρο το διαδίκτυο καθώς επέλεξε να φορέσει ένα total black look, το οποίο σίγουρα μπορείτε να δοκιμάσετε για το γραφείο.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία γυναίκα με περίσσιο στιλ και άποψη στα ρούχα της. Κάθε της εμφάνιση γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης και όχι άδικα αφού φαίνεται προσέχει και την κάθε λεπτομέρεια.

Αυτό είναι το total black look της Kate Middleton

Ενώ πολλές φορές επιλέγει χρώματα που συνδυάζονται υπέροχα με την επιδερμίδα της αλλά και με τα μαλλιά της, όπως το πράσινο ή το μπλε, αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει μία safe επιλογή να φορέσει το πιο αυστηρό και στιλάτο μαύρο κοστούμι που δεν γίνεται να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα, ενώ δείτε και πώς έδωσε τέλος στις φήμες για την εγκυμοσύνη της..