37 κιλά μείον ζυγίζει η Ελεάννα Τρυφίδου - Εκτός από δίαιτα έκανε και κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι

Μόνο η διατροφή δεν φτάνει!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
37 κιλά μείον ζυγίζει η Ελεάννα Τρυφίδου - Εκτός από δίαιτα έκανε και κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι

Μια πολύ σημαντική απόφαση πήρε η Ελεάννα Τρυφίδου πριν από τρία χρόνια! Να χάσει τα παραπανίσια κιλά της, αφού έφτασε να ζυγίζει 121. Η δημοσιογράφος κατάφερε να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση της, αφού έχει παραδεχτεί πως πολλές φορές είχε πιάσει τον εαυτό της να ζηλεύει άλλες γυναίκες στη δουλειά της που έτρωγαν και δεν έπαιρναν βάρος.

«Ξύπνησα ένα πρωί και δεν μπορούσα να περπατήσω. Έτσι ξεκίνησα. Έφτασα στο σημείο να λέω ότι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Μεγαλώνοντας μια γυναίκα πρέπει να προσέχει ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι και στις δυο καραντίνες έφαγα περισσότερο, περπάτησα αλλά έφαγα. Ήταν και μια δύσκολη περίοδος για μένα γιατί έχασα τη δουλειά μου, τον μπαμπά μου και είχαμε και καραντίνα. Πήρα πίσω πέντε κιλά, δεν είχα τη διάθεση να κάνω και διατροφή. Τώρα όμως ξεκίνησα πάλι να προσέχω γιατί τώρα είμαι έτοιμη», είχε πει καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ στις 27/11/2020.

Σήμερα, με 37 κιλά λιγότερα, η Ελεάννα Τρυφίδου συνεχίζει την προσπάθειά της καθώς επιθυμεί να χάσει 20 επιπλέον κιλά μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό για την ίδια αποτέλεσμα. Ωστόσο, οι φωτογραφίες της με μίνι φορέματα είναι αδιανόητες.

Η δημοσιογράφος εκτός της δίαιτας κατάφερε να ρίξει τον αριθμό της ζυγαριάς της και με περπάτημα, κάτι που οι άνθρωποι της πόλης ειδικά, έχουν ξεχάσει να κάνουν, λόγω των ΜΜΜ.

Η αποκάλυψη της Έλεάννας Τρυφίδου για τα κιλά της και πως τα έχασε

21/7/2017-21/7/2020 Τρία χρόνια. Τρία χρόνια από τότε που αποφάσισα να αλλάξω τον εαυτό μου. Συνολικά ΗΤΑΝ 37 κιλά μείον. Ο τελευταίος χρονος όμως ήταν δύσκολος. Απώλειες πολλές ... οδυνηρές. Η κάθε απώλεια ήταν κι ένας θάνατος μικρός η μεγάλος. Θάνατος γονιού, φίλων, σχέσεων, αυτοεκτίμησης, εμπιστοσύνης στους ανθρώπους και κυρίως στον εαυτό μου. Πολλές φορές αυτή η γ@@@@@@ πόρτα του ψυγείου άνοιξε. Ήταν μια διέξοδος. Ευτυχώς όταν τα επιπλέον κιλά έγιναν 5 κοίταξα στον καθρέφτη και είπα ΟΧΙ δεν θα το ξανακάνω ποτέ αυτό στο σώμα και την ψυχή μου.

Θέλω να νιώθω καλά και Σ αυτό το σώμα νιώθω. Όχι γιατί μου το είπε καποιος αλλά γιατί αυτό γουστάρω. Έτσι όλα ξεκίνησαν από την αρχή. Γιατί κυρίως το χρωστάω σε μένα. Γιατί ο αγώνας των κιλών είναι μεγάλος και ψυχοφθόρος. Είναι μαραθωνιος.Κάθε γραμμάριο είναι μια μεγάλη νίκη κι αυτές τις νίκες τις θέλω. Μόνο όσοι δίνουν αυτή την καθημερινή μάχη το καταλαβαινουν. Έτσι λοιπόν σήμερα τρία χρόνια μετά είμαι στο ίδιο σημείο με πέρσι δηλαδή 33 κιλά μείον και είμαι περήφανη. Και βέβαια πάντα δίπλα μου ο @xenos_diet και ο Τάσος που με τράβαγε να περπατάμε 8 χλμ στην καραντίνα όταν ήθελα να μείνω για πάντα αγκαλιά με το Netflix στον καναπέ. Η ζωή είναι ωραία ακόμα και όταν έρχονται οι κρίσεις πανικού η αβεβαιότητα για το αύριο. Tomorrow is another day έχει πει άλλωστε και η θέα Σκαρλέτ Ο Χαρά.

Ελεάννα Τρυφίδου έτσι έχασε 37 κιλά με δίαιτα