Πώς έχασε 20 κιλά η Ελένη Καστάνη - Στο βραδινό το μεγάλο μυστικό

Το πρόγραμμα διατροφής της αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πώς έχασε 20 κιλά η Ελένη Καστάνη - Στο βραδινό το μεγάλο μυστικό

«Τι είναι 20 κιλά μπροστά στην αιωνιότητα;» είπε χαριτολογώντας στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» όπου ήταν καλεσμένη στο παρελθόν η Ελένη Καστάνη και συνέχισε:

«Η μόνη λύση είναι να το «ράψεις». Πηγαίνω σε γιατρό παθολόγο- διατροφολόγο. Έχασα 20 κιλά από τον Οκτώβριο… Τώρα είμαι πιο χαλαρή. Σημαντικό είναι να το πάρεις απόφαση».

«Αυτά που ακούω καμιά φορά ότι τρώνε τα μοντέλα, αυτά τρώω… Αυτή είναι η διατροφή που μου έδωσε ο γιατρός» εξήγησε η Ελένη Καστάνη, που είχε δώσει το αναλυτικό πρόγραμμα στην εκπομπή Μία της Τατιάνας Στεφανίδου.

Το πλάνο διατροφής που ακολούθησε η Ελένη Καστάνη

Ελένη Καστάνη διατροφή  δίαιτα

Πρωινό

40 γραμμάρια δημητριακά με 1 φλυτζάνι γάλα άπαχο

Δεκατιανό

Ένα φρούτο ή ένα γιαούρτι

Μεσημεριανό

  • 120 γραμμάρια ψητό ή λαδερό ή όσπρια
  • 60 γραμμάρια φέτα light ή κατίκι
  • Ή μια τορτίγια με δυο φέτες γαλοπούλα και μια φέτα τυρί και ένα κουταλάκι μαγιονέζα light και λίγο μαρούλι

Βραδινό

  • 150 γραμμάρια ψητό ή βραστό κρέας ή ψάρι. Με μια μικρή σαλάτα. Ή σούπα λαχανικών. Ή όσπρια ή λαδερά.
  • Αν θέλω μπορώ να φάω και 7 δαμάσκηνα

Όπως εξήγησε, μέσα στους 7-8 μήνες που κάνει την δίαιτα κάνει και τις ατασθαλίες της, αλλά δεν κάνει άλλες καταχρήσεις: «Δεν καπνίζω, δεν πίνω… Αλλά έχω αυτή την ερωτική σχέση, τη σχέση πάθους με το φαγητό. Όταν δεν είμαι καλά το ρίχνω στο φαγητό».

Ποια είναι η Ελένη Καστάνη

Η Ελένη Καστάνη γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1960 στη Σητεία της Κρήτης. Η μητέρα της ήταν μοδίστρα και ο πατέρας της υπάλληλος του δήμου. Όταν ήταν 12 ετών, ο πατέρας της αυτοκτόνησε, αφήνοντας πίσω τη γυναίκα του και τις δύο κόρες τους. Μεταγενέστερα, λόγω σπουδών της αδελφής της Ελένης, η οικογένεια μετακόμισε στα Εξάρχεια, όπου και τελείωσε το λύκειο εκεί. Η Καστάνη, έως σήμερα δεν έχει μετακομίσει από την περιοχή.

Όταν η Καστάνη είπε στη μητέρα της ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, της πρότεινε να τελειώσει μία άλλη σχολή πρώτα και αργότερα να πάει στη Δραματική Σχολή. Τότε, για 3-4 χρόνια σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, στη Βιομηχανική Σχολή, χωρίς όμως να πάρει ποτέ δίπλωμα. Έτσι, αμέσως γράφτηκε στη Δραματική Σχολή Βεάκη, από την οποία και αποφοίτησε.