Θηρίο: Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να χάσει 140 κιλά - Συγκλονίζει η εικόνα του

Σε ηλικία 26 ετών είχε φτάσει να ζυγίζει 235 κιλά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θηρίο: Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να χάσει 140 κιλά - Συγκλονίζει η εικόνα του

Θυμάστε το Θηρίο; Ο αγαπημένο ράπερ της παιδικής μας ηλικίας που σε ηλικία 26 ετών ζύγιζε 235 κιλά, πλέον είναι αγνώριστος, καθώς 140 από αυτά έχασε με τον πιο γρήγορο τρόπο. Η εικόνα του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με το πως ήταν παλαιότερα.

Έτσι έχασε τα 140 κιλά το Θηρίο

Ο καλλιτέχνης είχε αποκαλύψει πως υπεβλήθη σε “γαστρικό μανίκι”, μια εγχείρηση που γίνεται στο στομάχι και σε κάνει να τρως μικρότερες ποσότητες φαγητού και να αδυνατίζεις. Να σημειώσουμε πως χωρίς δίαιτα έχασε κιλά και ο Νίκος Κουρκούλης.

«Περνάω πολύ καλά! δεν είχα πρόβλημα με τη εικόνα μου, αλλά η ζωή μου τώρα είναι καλύτερη», είχε εξομολογηθεί και συνεχίζει «Αισθάνομαι καλύτερα όταν κάνω σεξ».

Λίγα λόγια για τη ζωή του Κώστα Δρακούλα

Ξεκίνησε σε ηλικία 16 χρόνων από το Πέραμα και κατάφερε να φτάσει ψηλά, να γίνει γνωστός, να κάνει επιτυχίες, να βάλει στόχους και να κατακτήσει πολλούς απ’ αυτούς. Η σχέση του με το χιπ χοπ ξεκίνησε στα εφηβικά χρόνια με το συγκρότημα Bαβυλώνα. Μεγαλωμένος σε γειτονιές φτωχικές, ο νεαρός τραγουδιστής ήταν αγόρι ζόρικο. Τότε έγραψε το πρώτο του κομμάτι, βασισμένο στον στίχο του Διονύση Σαββόπουλου «Είμαι δεκαεξάρης, σας γ@@ώ τα λύκεια».

Τα πρώτα δύσκολα χρόνια που ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι κοιμόταν για ένα διάστημα στο ίδιο κρεβάτι με τον στενό φίλο του Κωνσταντίνο Αργυρό, λόγω οικονομικής στενότητας, μια εποχή που εμφανίζονταν και οι δύο σε νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη!

Σε κάθε live του γινόταν χαμός και τα κορίτσια παραληρούσαν για χάρη του, παρόλο που τα ρούχα του ήταν size XXXXL. Με το πέρασμα των χρόνων, οι δισκογραφικές εταιρίες άνοιξαν τις πόρτες των στούντιο ηχογραφήσεων στο χιπ χοπ και η καριέρα του Κώστα Δρακούλα απογειώθηκε.

Με το ταλέντο, το πείσμα και την υπομονή του κατέκτησε τις μουσικές σκηνές, ανοίγοντας μάλιστα τα «φτερά» του και σε ποπ ακούσματα, με «κόντρα» συνεργασίες, που περιελάμβαναν από τους Goin’ Through και τους ΝΕΒΜΑ μέχρι τη Δέσποινα Βανδή, τον Νίκο Κουρκούλη, την Κέλλυ Κελεκίδου, αλλά και την Ελένη Φουρέιρα.

Το 2000, μετά την κυκλοφορία του δίσκου του με nu-metal ήχους, εντάχθηκε στο συγκρότημα Στίχοιμα (από τη λέξη «στίχοι»). Επειτα συνεργάστηκε με τους Goin’ Through, προσθέτοντας στο ενεργητικό του το άλμπουμ «Ελιξίριο». Το 2008 κυκλοφόρησε το cd single «Ποτέ ξανά», ενώ υπέγραψε το τραγούδι «Καινούργια εγώ» στον ομώνυμο δίσκο της Καίτης Γαρμπή, που ερμήνευσαν μαζί. Την ίδια χρονιά έγραψε και το τραγούδι «Μαύρα Μεσάνυχτα», το soundtrack της ομώνυμης επιτυχημένης σειράς στο Mega, σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Η ιδέα, μάλιστα, ανήκε στον Πάνο Κοκκινόπουλο, σκηνοθέτη του σίριαλ, ο οποίος παρήγγειλε ένα ραπ κομμάτι με ρεφρέν λαϊκό! Και το «Θηρίο» το… απογείωσε!

Από μικρό παιδί ήταν παχύσαρκος και τα πολλά κιλά τον ακολούθησαν μέχρι τη δόξα του! Οταν ένιωσε όμως ότι δεν πάει άλλο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση «γαστρικό μανίκι» και έχασε 136 κιλά από τα 235 κιλά που ζύγιζε. «Από Νo 80 χώρεσα σε παντελόνι Νo 36!» δήλωσε το 2010 σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή του. Εναν χρόνο αργότερα ντύθηκε γαμπρός και οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στο Πέραμα την αγαπημένη του Γλυκερία Αναστάση, διακοσμήτρια στο επάγγελμα. «Γνωριστήκαμε σε μια καφετέρια στο Πέραμα, μέσω κοινής παρέας. Την κυνήγησα, αλλά μη φανταστείς τίποτα ιδιαίτερο. Γενικά δεν το κάνω αυτό, όχι για μούρη ούτε λόγω τουπέ, απλά δεν είμαι ο τύπος που κυνηγά επίμονα. Η Γλυκερία με έκανε να αλλάξω» ανέφερε σε δηλώσεις του. Λίγο αργότερα, η οικογένειά τους μεγάλωσε με τον ερχομό του γιου και της κόρης τους.

Πριν από 9 χρόνια, στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, ο Κώστας Δρακούλας «έκλεισε» τα μικρόφωνα. Ανοιξε ένα tattoo studio στο Μοναστηράκι και σήμερα δηλώνει ικανοποιημένος με την απόφασή του.