Νεκτάριος Κυρκόπουλος: Τα μυστικά ομορφιάς ενός super model

Πώς διατηρείται το διεθνούς φήµης µοντέλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νεκτάριος Κυρκόπουλος: Τα μυστικά ομορφιάς ενός super model

Μπορεί να γυρνάει όλο τον κόσµο και να απουσιάζει για µεγάλο χρονικό διάστηµα από την Ελλάδα λόγω των επαγγελµατικών υποχρεώσεών του στο εξωτερικό, όµως στις καλοκαιρινές του διακοπές ψηφίζει «δαγκωτό», αποζητώντας τις παραµυθένιες παραλίες της πατρίδας του.

Το διεθνούς φήµης µοντέλο Νεκτάριος Κυρκόπουλος, µετά το πέρας της φωτογράφισης στο Μιλάνο από τον διάσηµο φωτογράφο Maurizio Montani για το εξώφυλλο του περιοδικού L’officiel hommes Ukraine Σεπτεµβρίου (είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας φωτογραφίζεται για το συγκεκριµένο), ξεκίνησε αµέσως τις διακοπές του στο γραφικό Ναύπλιο, στη Σαντορίνη και στη Φολέγανδρο για κάποιες µέρες ξεκούρασης.

Ευχαριστούµε για τις ανάγκες της φωτογράφισης το ξενοδοχείο “Nafplia Palace Hotel & Villas

«Είναι µεγάλη µου χαρά που θα είµαι το κεντρικό πρόσωπο εξωφύλλου ενός εντύπου παγκόσµιας κυκλοφορίας και θέλω να πω ένα µεγάλο ευχαριστώ στον φίλο µου pr manager Χάρη Σιανίδη που έκανε τη συµφωνία και µε πρότεινε», λέει ο ίδιος στο YOU. Το International male model πρέπει να αναχωρήσει τέλος Σεπτεµβρίου για το Τόκιο, καθώς ετοιµάζει τη δική του σειρά αντρικών καλλυντικών περιποίησης που θα φέρουν το όνοµά του, για την ώρα όµως «no business, only pleasure» και δεν χορταίνει να ατενίζει τον γαλανό ουρανό, τον ήλιο και το απέραντο της θάλασσας.

Το πλάνο που ακολουθεί στην ζωή του ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος

Νεκτάριος Κυρκόπουλος
"Θέλει πρόγραµµα η ζωή, τίποτα δεν το αφήνουµε στην τύχη» υποστηρίζει ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος, ο οποίος προκειµένου να διατηρείται σε άψογη φόρµα ακολουθεί έναν συντηρητικό τρόπο διατροφής και άσκησης, κάνοντας ελάχιστες παρασπονδίες... Δες τι κάνει για αυτό... Γυµνάζεται τουλάχιστον 2 ώρες καθηµερινά ακόµα και τους καλοκαιρινούς µήνες, τρώει τουλάχιστον τρία µικρά γεύµατα την ηµέρα αποφεύγοντας το ψωµί και αν και λάτρης των γλυκών, δεν τρώει τίποτα επεξεργασµένο, συνήθως αρκείται σε λίγη µαύρη ζάχαρη στον καφέ"