Πιο αδύνατη από ποτέ η Μαρία Μπακοδήμου - Έχασε 10 κιλά με αυτή την ειδική διατροφή

Τι τρώει στο μενού της ελεύθερης ημέρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πιο αδύνατη από ποτέ η Μαρία Μπακοδήμου - Έχασε 10 κιλά με αυτή την ειδική διατροφή

Η Μαρία Μπακοδήμου, αφού τα τελευταία 5 χρόνια έχει καταφέρει µια τεράστια αλλαγή στην εµφάνισή της. Με ειδική διατροφή (χωρίς αλεύρι και ζάχαρη) πέτυχε να χάσει 10 κιλά και πολλούς πόντους, που ανανέωσαν άµεσα το look της (δείτε εδώ την πιο καυτή πρόσφατη εμφάνισή της).

Πλέον πιο ανάλαφρη –και κυρίως υγιής– δεν ξεφεύγει από το διατροφικό της πρόγραµµα, ενώ µόλις νιώσει ότι «φουσκώνει» εφαρµόζει 3 βασικά tips:

Από το περιοδικό YOU

  • Προσθέτει στο φαγητό της δύο κουταλιές ωµό λάδι.
  • Πίνει οκτώ µε δέκα ποτήρια νερό.
  • Το δεκατιανό της περιλαµβάνει φρούτα ή φυσικούς χυµούς. Αν και δεν είναι φανατική της γυµναστικής, φροντίζει να κάνει προπόνηση στο σπίτι της αρκετά πρωινά, µε τρέξιµο στον διάδροµο και λίγα βαράκια.

Όσο για το φρέσκο πρόσωπό της; Πιο ανοιχτό ξανθό στα µαλλιά και έντονο (κόκκινο ή φούξια) κραγιόν είναι τα beauty µυστικά της.

Tα μυστικά της Μαρίας Μπακοδήμου

Τοp βραδινό

Ελαφρύ και σούπερ χορταστικό, αφού τα ψητά λαχανικά και το αβγό είναι υπερ-θρεπτικές τροφές! Ψηµένα στον φούρνο και όχι στο τηγάνι.

Μενού «ελεύθερης µέρας»

Τα ζυµαρικά απουσιάζουν από τη διατροφή της, φροντίζοντας, ωστόσο, να τα απολαµβάνει µία µέρα τον µήνα. Τα προτιµά µε κοτόπουλο, καρότα και κολοκυθάκια.

Χορταστικό µεσηµεριανό

Κολοκύθα και γλυκοπατάτα, ο πιο νόστιµος συνδυασµός σε σούπα! Για έξτρα πικάντικη γεύση, λίγο ραπανάκι, και για επιπλέον φρεσκάδα µερικά φύλλα σπανάκι συµπληρώνουν ιδανικά το τέλειο γεύµα!