Το τρώει 25 χρόνια για να έχει αυτό το κορμί - Το αγαπημένο φαγητό της Βικτόρια Μπέκαμ

Η μαμά σου σίγουρα σε ζαλίζει για να το φας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το τρώει 25 χρόνια για να έχει αυτό το κορμί - Το αγαπημένο φαγητό της Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ τρώει το ίδιο γεύμα κάθε μέρα εδώ και 25 χρόνια, όπως αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης του στο podcast του River Café’s Table 4 με τη Ρουθ Ρότζερς.

Ο 46χρονος σταρ του αθλητισμού, παραδέχτηκε ότι συγκινείται με το φαγητό και το κρασί και θέλει όλοι γύρω του να επιδίδονται στις ίδιες λιχουδιές. Ένα βράδυ που η Βικτόρια ξέφυγε από τη συνήθη διατροφή της ήταν ένα από τα αγαπημένα του βράδια.

«Η μόνη φορά που πιθανότατα μοιράστηκε κάτι που ήταν στο πιάτο μου ήταν στην πραγματικότητα όταν ήταν έγκυος με τη Χάρπερ και ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα», είπε. «Ήταν μια από τις αγαπημένες μου βραδιές. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν, αλλά ξέρω ότι δεν το έχει φάει από τότε».

Το πρώην μέλος των Spice Girls, συζήτησε στο παρελθόν την αυστηρή διατροφή της σε ένα επεισόδιο του podcast του River Café’s Table 4. Όταν ρωτήθηκε για το αγαπημένο της φαγητό, η Βικτόρια Μπέκαμ είπε: «Ακούγομαι ακόμα πιο βαρετή στο θέμα του φαγητού. Εντάξει, τι μου αρέσει; Μου αρέσει το τοστ ολικής αλέσεως με αλάτι». Σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μπέκαμ εξήγησε επίσης ότι είναι «πολύ ιδιότροπη με το φαγητό» και προτιμά το φαγητό της να μαγειρεύεται σκέτο χωρίς λάδι, βούτυρο ή σάλτσες.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε επίσης, ότι κάποτε γράφτηκε σε μάθημα ιταλικής μαγειρικής όταν έπαιζε για την Μίλαν το 2009, σε μια προσπάθεια να φτιάξει το «τέλειο» ραγκού και ριζότο για τα παιδιά τους- τους γιους τους Μπρούκλιν, 22, Ρομέο, 19 και Κρουζ, 16 ετών, και την 10χρονη κόρη τους Χάρπερ.

«Όταν έφυγα από το Μάντσεστερ και έπρεπε να φύγω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήμουν προφανώς συντετριμμένος εκείνη την εποχή, αλλά μου έμαθε πραγματικά να ζω σε διαφορετικές χώρες, να τρώω διαφορετικά φαγητά, να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα», εξήγησε.

«Όταν έπαιζα στην Ιταλία για 11 μήνες, ήμουν δανεικός στη Μίλαν. Έκανα προπόνηση το πρωί και το απόγευμα αποφάσισα να κάνω ένα μάθημα μαγειρικής στην ιταλική κουζίνα. Το λάτρεψα. Έκανα μερικά ιδιαίτερα μαθήματα και μετά σε τάξη. Έκανα το μάθημα επειδή το αγαπημένο φαγητό των παιδιών μου είναι το ιταλικό, οπότε ήθελα να φτιάξω το τέλειο ράγκου και το τέλειο ριζότο».

Πράγματα που δεν ήξερες για την Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham, το γένος Άνταμς, γεν. 17 Απριλίου 1974) είναι Βρετανή σχεδιάστρια μόδας και τραγουδίστρια. Στα τέλη της δεκαετίας του 1990 έγινε γνωστή ως μέλος του γυναικείου ποπ συγκροτήματος Spice Girls. Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος ακολούθησε σόλο καριέρα με τις δισκογραφικές εταιρίες Virgin Records και Telstar Records. Το πρώτο τραγούδι της, Out of Your Mind, έφτασε στη θέση 2 στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ συνολικά 4 τραγούδια της έφτασαν στο Τοπ 10 του ΗΒ.

Παράλληλα, η Βικτόρια Μπέκαμ άρχισε να ασχολείται με το χώρο της μόδας. Μετά από συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές το 2008 δημιούργησε τη δική της εταιρία ρούχων και το 2011 μια ετικέτα χαμηλότερου κόστους. Η μάρκα Victoria Beckham χαρακτηρίστηκε ως η επωνυμία μόδας της χρονιάς για το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το 2012 χαρακτηρίστηκε ως η ναυαρχίδα των επιχειρήσεων της οικογένειας Μπέκαμ. Επίσης έχει συμμετάσχει σε πέντε επίσημα ντοκιμαντέρ και ριάλιτι για την ίδια, όπως τα Victoria's Secrets, Being Victoria Beckham και The Real Beckhams.

Είναι παντρεμένη με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, και έχουν τέσσερα παιδιά. Όσον αφορά τον Μάιο του 2019, ο συνολικός πλούτος του ζεύγους αποτιμάται σε 355 εκατομμύρια λίρες.