Τρώει μία φορά τη μέρα - Τι κάνει η Μαρίνα Πατούλη και μένει πάντα αδύνατη

Είναι φαν της υγιεινής διατροφής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρώει μία φορά τη μέρα - Τι κάνει η Μαρίνα Πατούλη και μένει πάντα αδύνατη

Μπορεί η Μαρίνα Πατούλη να έχει φτάσει αισίως στα 54 της χρόνια, ωστόσο η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνος που προστίθεται πάνω της, της δίνει μεγαλύτερη γοητεία, ενώ το σώμα της έχει καταφέρει να μείνει σε άριστη κατάσταση.

Τον τελευταίο καιρό, η Μαρίνα Πατούλη έχει αποφασίσει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μιας και μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, ξεκίνησε τη δική της συλλογή ρούχων, σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα, ο οποίος φημολογείται έντονα πως είναι σύντροφό της.

Ούτε η ίδια, ούτε ο Βλάσσης Χολέβας έχουν επιβεβαιώσει αυτή τη σχέση, ωστόσο σε κάθε τους συνέντευξη αφήνουν υπονοούμενα.

Τα μυστικά της Μαρίνας Πατούλη για τη διατροφή της

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από αρκετά χρόνια, η Μαρίνα Πατούλη είχε μιλήσει μεταξύ άλλων και για τα μυστικά της διατροφής της.

Όπως είχε εξηγήσει, δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αντιθέτως φροντίζει να τρώει σαλάτα με κάθε γεύμα της, ενώ τις περισσότερες μέρες λόγω και του φόρτου εργασίας προλαβαίνει να φάει μόνο μία φορά τη μέρα.

Την ίδια στιγμή βέβαια δηλώνει φαν της υγιεινής διατροφής!

Πώς ξεκίνησε και πως κατέληξε σήμερα - Η αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη, γεννήθηκε το 1968 στην Νέα Σμύρνη, και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη. Μεγάλωσε στην Πεύκη. Σπούδασε Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με ειδίκευση στην Κλασική Φιλολογία, από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό "άριστα" το 1990. Έχει εξειδικευθεί στην διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και της Λατινικής Φιλολογίας.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, επάνω στην δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση κρίσεων στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πατούλη πλαστικές

Από το 1993 έως το 1998, εργάστηκε ως Φιλόλογος, σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στην Αθήνα και το Μαρούσι. Στη συνέχεια εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για δύο έτη, στα Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια "Saint Joseph" στην Πεύκη και κατόπιν σε Δημόσια σχολεία στην μέση εκπαίδευση από το 2000 έως το 2017.

Πατούλη πλαστικές νεα σχέση

Από το 2000 έως το 2003, διατέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πεύκης. Επίσης, διατέλεσε και επιστημονικός συνεργάτης της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικών και Τεχνολογικών Επιστημών (ΑΣΠΑΙΤΕ). Από το 2007, είναι μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου».

Από το 2017, είναι Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.