47χρονη σε σώμα 20αρας - Τι τρώει η Μπέτυ Μαγγίρα κι έχει αυτό το κορμί

Μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
47χρονη σε σώμα 20αρας - Τι τρώει η Μπέτυ Μαγγίρα κι έχει αυτό το κορμί

Το µπικίνι µάς κλείνει δελεαστικά το µάτι και οι ατέλειες του χειµώνα πρέπει να εξαφανιστούν επειγόντως. Η προετοιµασία για σούπερ εµφάνιση στην παραλία έχει ξεκινήσει από κάποιες επώνυµες κυρίες της showbiz εδώ και µήνες – για να µη σας πούµε ότι όλον τον χρόνο εκείνες ζούνε σε µια στέρηση, εκτός ελάχιστων ατασθαλιών!

Γνωστές, λοιπόν, παρουσιάστριες πρωινών, όπως η Μπέτυ Μαγγίρα, µοιράζονται µε το YOU το διατροφικό τους πλάνο λίγο πριν... βουτήξουν στη θάλασσα και εσύ ετοιµάσου να το ακολουθήσεις...

Ψηλή, καλλίγραμμη και με ωραία πόδια! Η Μπέτυ Μαγγίρα μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό καθώς χάνει τα κιλά της εγκυμοσύνης με μαγιό τρόπο και αποκτά αμέσως το σώμα που θα ζήλευαν πολλές!

Χάρη στα δυο της παιδιά βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση και λόγω μεταβολισμού κάνει καλές παύσεις. Η παρουσιάστρια του Ποιος είναι πρωινιάτικα, του Opentv, βαριέται το γυμναστήριο αλλά τον τελευταίο καιρό έχει βάλει pilates στην καθημερινότητά της. Παρ' όλα αυτά προσέχει πολύ το φαγητό της. Δεν παραλείπει κανένα γεύμα και ειδικά το πρωινό ενώ παραδέχεται πως τρώει τα πάντα χωρίς τύψεις!

Προσπαθεί, ωστόσο, να εξισορροπεί τη διατροφή της και να τη συνδυάζει με αυτή των παιδιών της.

Το πλάνο της Μπέτυς

Μπέτυ Μαγγίρα διατροφή

  • Πρωινό: 1 τοστ με γαλοπούλα και τυρί και φυσικό χυμό πορτοκάλι
  • Δεκατιανό: 1 μπανάνα
  • Μεσημεριανό: Υδατάνθρακες, κρέας, κοτόπουλο, όσπρια, λαδερά και ψάρι
  • Βραδινό: Σαλάτα με γαλοπούλα ή κοτόπουλο ή γιαούρτι με φρούτα και μέλι