Τα τρόφιμα που βρίσκονται καθημερινά στην διατροφή της - Έτσι ξεφορτώθηκε η Σία Κοσιώνη 17 κιλά από πάνω της

Μοιράστηκε τα μυστικά της για τέλεια σιλουέτα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα τρόφιμα που βρίσκονται καθημερινά στην διατροφή της - Έτσι ξεφορτώθηκε η Σία Κοσιώνη 17 κιλά από πάνω της

Η Σία Κοσιώνη μπορεί να είναι μία full time μαμά και εργαζόμενη γυναίκα ωστόσο, μέσα στο γεμάτο της πρόγραμμα πάντα βρίσκει και λίγο χρόνο για τον εαυτό της. Μετά την γέννα του γιου της, η παρουσιάστρια με σωστή δίαιτα κατάφερε να χάσει τα 17 κιλά που είχε πάρει.

Χωρίς να στερείται σχεδόν τίποτα, αλλά με σχέδιο που τη βοηθά να κρατά μια ισορροπία στη διατροφή της είδε διαφορά στο σώμα της την οποία προσπαθεί να κρατήσει.

Έτσι έχασε τα 17 κιλά μετά την εγκυμοσύνη της η Σία Κοσιώνη

«Κάθε πρωί ξεκινάω να κάνω δίαιτα. Το πώς καταλήγω είναι μια άλλη υπόθεση», έχει δηλώσει η ίδια. Αυτό που προτιμά η Σία Κοσιώνη στη διατροφή της είναι να τρέφεται σε μεγάλο βαθμό με φρούτα και λαχανικά, κάτι που έχει αποδώσει αρκετά. Επιπλέον, καταναλώνει πολλές πράσινες σαλάτες φροντίζοντας τα γεύματα της να είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να κρατάει σε εγρήγορση τον μεταβολισμό της. Προϊόντα ολικής άλεσης και πράσινο τσάι δεν λείπουν από το καθημερινό της μενού.

Συγκεκριμένα, το γάλα, και τα γαλακτοκομικά προϊόντα γενικότερα, είναι μια πολύ σημαντική πηγή ασβεστίου. 1 ποτήρι γάλα, 1 κεσεδάκι γιαούρτι ή 30 γραμμάρια τυρί (ένα κομμάτι στο μέγεθος του σπιρτόκουτου) βρίσκονται κάθε μέρα στη διατροφή της.

Ένα μήλο τη μέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι... Τα φρούτα εποχής, όπως τα μήλα και οσονούπω τα πορτοκάλια, έχουν σημαντική θέση στο καθημερινό πρόγραμμά της είτε αυτούσια είτε με τη μορφή χυμών.

Σία Κοσιώνη δίαιτα

Ένα καλό πρωινό πάντα κάνει τη διαφορά... Τα δημητριακά και η βρόμη βοηθούν ώστε να ξεκινά καλά η μέρα, ενώ με κράκερ ή ρυζογκοφρέτες «γεμίζει» τυχόν κενά και κόβει μικρές λιγούρες που ενδέχεται να δημιουργηθούν στην πορεία.

Οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες, ειδικά σε μια απαιτητική καθημερινότητα. Το μεσημεριανό της συνήθως περιλαμβάνει 1/2 φλιτζάνι όσπρια ή 80-100 γραμμάρια κρέας/κοτόπουλο/ψάρι, που συνοδεύονται από ωμά ή βραστά λαχανικά. Μέσα στη μέρα καταναλώνει 8-10 ξηρούς καρπούς.

Άβαφη και χωρίς ίχνος φίλτρου - Η πραγματική εικόνα της

Από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής σόου μπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Σία Κοσιώνη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Η Σία Κοσιώνη γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές της στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου όπου έλαβε το μεταπτυχιακό της με θέμα "New Media, Information and Society".

Στο παρελθόν υπήρξε σύζυγος του αθλητικογράφου Μιχάλη Λεάνη, από τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2013. Σήμερα, είναι παντρεμένη με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη (διαβάστε εδώ πώς γνωρίστηκαν). Τον Μάιο του 2017 ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ανάρτηση στο Facebook και στις 22 Ιουλίου του ίδιου έτους παντρεύτηκε τον Κώστα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Στις 9 Οκτωβρίου γέννησε τον γιο της, Δήμο Μπακογιάννη.

Η ίδια διατηρεί ταυτόχρονα έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει άβαφη και χωρίς ίχνος φίλτρου ή επεξεργασίες, επιβεβαιώνοντας πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Η πραγματική εικόνα της Σίας Κοσιώνη χωρίς μακιγιάζ